Biraz daha elinde tut bence antika olabilir2017 yılında aldığım Asus marka laptop kullanıyorum ve çok memnunum, klavye modeli rgb ve ayarlanabilir. Gtx 1050 ekran kartım var geçenlerde bakım yaptırırken ram taktırdım 24 gb oldu
Onun haricinde bir de mouse kullanıyorum. Aslında klavyeler var ama geceleri çok ses çıkartıyor o yüzden kullanamıyorum.
değmesin bence de yenileri çok paraBir ara fotoğraflarını çekerim atarım, çok memnunum cidden nazar değmesin hâlen taş gibi.![]()
şimdi ona baya sıfır ekleFiyatlar çok pahalı maalesef, ben zamanında 4 bin liraya almıştım![]()
tr şartlarında çok yine deGeçenlerde bizim arkadaş aldı HP Gaming 65 bin lira vermiş, aslında normal karşılıyorum bu fiyatı. Telefonların 80-120 bin lira olduğu dönemde 65 bin lira bilgisayara verilen tutar çok gelmedi.
hayırlısı olsun altınım da yok dövizim de ahahahahaTürkiye şartlarında maalesef her şey çok pahalı. Bununda sebebi altın ve dövizin yüksek olmasından kaynaklı.
ideal yetiyorsaHP Victus 16 kullanıyorum.
Ryzen 7 7840HS İşlemci ve RTX 4060 ekran kartlı modeli. Bir ara incelemesini yapıp yazacağım foruma. Çok memnunum. 16GB DDR5 ram var 5600 MHz. Hem hızda hem de oyunda ciddi fark yaratıyor.
Klavye dahaca almadım önceki bilgisayarımı satınca yanında vermiştim, Logitech G213 vardı.
Şuan sadece mouse var o da Logitech G102 modeli. Bana gayet yeterli. James Donkey JD900 Pro Gaming mousepad kullanıyorum. 90CM ve yeri çok güzel.
laptop bende çok sevmiyorum çabuk hışırlanıyor gibi geliyor banaAbi çok öyle oyunla işim olmuyor ama bazen de takılıyorum.
Masaüstü vardı bende bozdum onu. Kablo yığınından pek memnun değildim. Ama elbette masaüstünün yerini tutmaz laptop, özellikle oyunlarda. Ve daha hesaplıya daha iyi sistem dizebiliyorsun.
benim sistemim mi varmışBayağı ekipman alıp diziyor ve satıyorsun kardeşim vallahi bu konuda oldukça hızlısın
ArdaC1R4K bize diyor kendisi sistemi paylaşmamış![]()
ahaha ekmek banıcak bir sistemim yokHadi paylaşta biraz ekrana ekmek banalım![]()
ben kulak içi iem kullana biliyorum artık ya diğer kulaklıklar kulağımı acıtıyor.Param olsun laptop konusunda ASUS'dan şaşmam. N50VN var, 2008 de falan alınmıştı, hâlâ canavar gibi çalışıyor. Yavaş mı? Evet, adamı kanser ediyor mu? Evet. Ama en azından film izleyip müzik dinleyebiliyorum.
Ekipman konusunda da mouseda Razer'den başka bir şey kullanmadım. Alırsam büyük ihtimalle yine Razer alırım.
Klavye konusunda takıntım yok. Miscrosft klavyesiyle İstanbul'da şampiyonluklarım var.
Kulaklıkda ise yıllardır Plantronics Gamecom 777 kullanırım. Çok underrated bir kulaklık bence. Yedekte de HyoerX Cloud II var. Bakalım ne zaman oyuna girecek.![]()
ben de bilmiyom vallahi kulak içi kulaklığımla mutluyum :dPad'i yumuşak kulaklık tercih etmek gerek. Günde 10 saatten fazla bu kulaklık kulağımda oluyor, hiç acı-ağrı bilmem.
sayın yöneticim sizde her şeyden nem kapmışsınız yavBenim bildiğim kadarıyla onlar da ileride duyu kaybına yol açabiliyormuş. Ama o kadar pro oyuncu ve müzisyen de kullanıyor. Bilmiyorum vallahi. Hiç kullanmadım, büyük ihtimalle de kullanmam.
ben ayarlıyorum onu ahahaha1 Kulak 2 Diş.
O ikisi kadar önemli bir organ olmadığını sağlığın gittiğinden anlarsın.o 10mm hoparlör ile kulak zarının dibinde bangır bangır oyun oynuyorsun.
![]()
çok iyi @Tevfik bak benimkinden daha iyi ekmek banılacak sistemİnternet yokken bir halt etmeyen sistemim ve mini ekipmanlarım
Kasa
Darkflash DLS480 mid tower ATX bilgisayar kasası
Anakart
Asus Prime Z690-A DDR5 6000Mhz (OC)
İşlemci
Intel Core i9-12900K 1700
Ekran kartı
Msi Geforce RTX 3070 256 bit 8 GB
Ram
G.skill Trident Z5 RGB 64 GB – 2X32
SSD disk
Samsung 980 Pro 1TB 7000/5000 2X1TB
Monitor
Viewsonic 32 VX3211-2K-MHD IPS
Sıvı soğutucu
Arctic Liquid Freezer II 280 sıvı soğutucu
Güç kaynağı
Aerocool P7 850W 80+ platinum RGB ledli modüler güç kaynağı (AE-P7P850)
Ses kartı
Ssl 2 (solid state logic)
Grafik tablet
Huion - HS611
Macro - programlanabilir 9 tuş keypad
Vaydeer
Monitor tutucu
Nb North Bayou Nb H100 22"-35" monitör tutucu kol
Ofis çalışma masası
Robin Home Vivaldi A ofis çalışma masası
Oyuncu koltuğu
Rampage Kl-r71 Empire Ayak Dayama Yerli Siyah/silver Gaming Oyuncu Koltuğu
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.