Web Analytics Made Easy - Statcounter

Tema düzenleyici

Kelimelik oynayan yok mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Attilas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 293

Attilas

WF Üye
Tepki Skoru
247
1/3
Konu sahibi
İyi akşamlar 🙏

İnternet yok bari mobilden kelimelik oynayayım dedim.

Daha dün başladım. Güzel sarıyor ve 72 saat seçiyorum. Keyifli oluyor.

Oynayan varsa nickim "Attilas" davet gönderin oynayalım ☺️ İki kelime dağarcığımız gelişsin.

Apple mağazasında var ise indireyim beraber oynayalım, geçmişte buna benzer oyunlar oynuyordum :) güzel sarıyor fakat kelimeyi bulamadığım zaman biraz geriliyordum :D

Konu sahibi
Apple mağazasında var ise indireyim beraber oynayalım, geçmişte buna benzer oyunlar oynuyordum :) güzel sarıyor fakat kelimeyi bulamadığım zaman biraz geriliyordum :D
Bulamazsan bir centilmenlik yapar pes edersin. Bende puanıma puan katarım. Az egomu tatmin edeyim, yorulduk hep 🤙 Apple için de var var.

Bulamazsan bir centilmenlik yapar pes edersin. Bende puanıma puan katarım. Az egomu tatmin edeyim, yorulduk hep 🤙 Apple için de var var.
Evet daha önce indirmişim şimdi tekrar indiriyorum, oynayalım bakalım biraz. Kullanıcı adımı veririm :D

Bu tarz oyunları ben bir türlü sevemedim sizler iyi tercih ediyorsunuz.

Konu sahibi
Bu tarz oyunları ben bir türlü sevemedim sizler iyi tercih ediyorsunuz.
Kelimelerle oynamayı seviyorum. Herkese göre değişir tabii ki. Gel gelelim, daha 2 gündür oynuyorum. Belki de bende sevemem, belli olmaz 😊

Kelimelerle oynamayı seviyorum. Herkese göre değişir tabii ki. Gel gelelim, daha 2 gündür oynuyorum. Belki de bende sevemem, belli olmaz 😊
Bu arada kullanıcı adım tevfikaktunc ekle, görüşelim :D

Konu sahibi
Konu sahibi
Ona para ödemek gerekiyor. Oynamak için davet atabiliyoruz. Bir ara pro paket alırım. Hele bakalım keyif alalım da.
Bu oyun bu kadar popüler mi? :D Tuhafıma gitti, bir reklamsız ücretsiz hizmet veren şu piyasada Teknoloji Forum kaldı :D

Konu sahibi
Bu oyun bu kadar popüler mi? :D Tuhafıma gitti, bir reklamsız ücretsiz hizmet veren şu piyasada Teknoloji Forum kaldı :D
Kaç milyon kullanıcısı var, gösteriyor. Baya popüler elit kesim de oynuyor diğerleri de...Ben şimdiden sıkıldım o ayrı 🤣

Bir ara tek tük oynardım etrafta kimse olmayınca bıraktım bende sildim.

Konu sahibi
Scrabble go daha güzel. Ona geçtim. Oynamayınca oynamıyorum. Aklıma düşünce vs.
Aslında oyuna ayıracak vakit bulamıyorum. Bazen bir iki oyun yüklüyorum bir hafta sonra siliyorum geri.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri