Emeğe bak be. Tam bir dinazor playlist olmuş.![]()
Şimdi bu listeyi bir oynatma listesi olarak burada ekleyip, çalsak kim hayır der?
Emeğe bak be. Tam bir dinazor playlist olmuş.![]()
Radyo işi şu an için bayağı geride kalabilir ama liste içerisinde benim de dinlediklerim var. Müzik yelpazesi çok geniş bir administratorümdürŞimdi bu listeyi bir oynatma listesi olarak burada ekleyip, çalsak kim hayır der?![]()
Radyo işi şu an için bayağı geride kalabilir ama liste içerisinde benim de dinlediklerim var. Müzik yelpazesi çok geniş bir administratorümdür![]()
Geliyor gelmekte olan mı diyorsun?Geliyor TFC listesi.![]()
Arabada genelde kralfm açık olur. Arabesk varken bunlar neyin nesi gardaşlar
Müslüm babadan zarar gelmez gardaş sabaha kadar dinle adam gram usanmaz. Hatta bu da sizlere armağanım olsunAman hocam uzak dursun.![]()
Müslüm babadan zarar gelmez gardaş sabaha kadar dinle adam gram usanmaz. Hatta bu da sizlere armağanım olsun
Akşama kadar dinleme gardaş zaten geceden sabaha kadar dinlemen yeterli yoksa kendine zarar verirsin aman diyimDinleyene saygım vardır. Ben de dinlerim nadir de olsa. Ama öyle oturum akşama kadar dinlemem.![]()
Bunun içine daha çok şarkı eklenebilir. Ben yeni grup ve şarkılara bakayımBelki Senfonik Metal falan ekleyebilirim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.