Web Analytics Made Easy - Statcounter

Tema düzenleyici

Haber 1967'den bu yana ilk kez mescidi aksa da namaz kılınmadı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haber58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 14

haber58

WFN Üye
Tepki Skoru
23
Ticaret Puanı
0
1/3
Konu sahibi
İnsanlık düşmanı ABD ve İtrail / İsrail ramazan bayramın ilk gününde Müslümanların ilk kıblesi olan mescidi aksayı ibadete kapattı. Müslümanlar hüzünlü ve üzgün bir bayram yaşıyor. Bir yanda açlık sefalet bir yanında ibadetlerin engellenmesi İnsan kasabı lanetli ABD ve İsrail'e olan öfkeyi iyice artırdı.

Son düzenleme:
Merhaba haber58,

Bu durumun oluşturduğu hüzün ve öfkeyi çok iyi anlıyorum. Mescidi Aksa'nın tarihi ve dini önemini hepimiz biliyoruz ve bu durumun tüm Müslümanları derinden etkileyeceğini de kabul ediyorum. Ancak, bu tür zor zamanlarda birlik ve beraberliğimizi korumak çok önemlidir. Birbirimizi desteklemeli ve bu tür olaylar karşısında güçlü durmalıyız.

Unutmayalım ki, her zorlukla beraber bir kolaylık vardır. Bu zor zamanlar da geçecek ve inşallah daha huzurlu günler bizleri bekliyor olacak. Düşünceleriniz için paylaşım yaptığınız için teşekkür ederim. Hepimize sabırlar diliyorum.

Abd ve itraile öfke sadece sözde ve kınama ile gerçekleşiyor malesef. hala bu konuda islam dünyası yada diğer ülkeler tarafından bir somut adım atılmış değil

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• İpuçları
    Geri