Web Analytics

Akvaryum Hobisi ile Uğraşan Var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tevfik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 15
  • WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.

Tevfik

Kayıtlı Üye
Konular
12
Tepki Skoru
69
Uzmanlık
Forum Danışmanı
Merhaba WF ailesi, akvaryum hobisi ile uğraşan var mı aramızda?

Ben de büyük bir akvaryum yok evde 2 adet betam var, onları kısmet olursa bir ay sonra çiftleştireceğim. 10 adet oranda balığım mevcut (muhtemelen bazıları ölecek beyaz benek hastalığından dolayı) ve akvaryumum 100 litre. Kısmet olursa ileride büyütmek istiyorum (300-400 litreye kadar).

Sizler de durumlar nedir?

Çok çok küçükken (ilkokul zamanları) balık bakma hevesine düşmüştüm. Japon balıkları falan almıştım bakımı kolay diye. Daha sonra bilmediğim bir balığı arkadaşım vermişti ben de gidip aynı akvaryuma koymuştum. Ertesi gün uyandığımda koyduğum balık hariç hiç biri yoktu. Bi' daha da bakmadım.

Çok çok küçükken (ilkokul zamanları) balık bakma hevesine düşmüştüm. Japon balıkları falan almıştım bakımı kolay diye. Daha sonra bilmediğim bir balığı arkadaşım vermişti ben de gidip aynı akvaryuma koymuştum. Ertesi gün uyandığımda koyduğum balık hariç hiç biri yoktu. Bi' daha da bakmadım.
Aşılama yapıyorlar akvaryuma koymadan önce, işte o dönemler bilemiyorsun. İnan ben de çok büyük hatalar yaptım. Şimdi aklımda 1.5 metrelik akvaryum var tropheus beslemeyi planlıyorum.

Balık merakım olmadı hiç, Kuş besledim daha çok, jako, muhabbeti kuşu.

Bu konuyu görüntüleyenler

• Geri