Web Analytics

Soru Amazon Türkiye’ye Ulaşamıyorum! İletişimi Nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tevfik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 40
  • WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.

Tevfik

Kayıtlı Üye
Konular
10
Tepki Skoru
55
Uzmanlık
Forum Danışmanı
Ciddi anlamda gıcık oldum firmaya, hiçbir şekilde ulaşamıyorum. 21 53 ile biten telefon numarasını arıyorum, yabancı bir ses. 25 00 aradım orada da hiç çalmıyor. Ben bu adamlara direkt telefonla nasıl ulaşabilirim?

Siparişlerim kısmından en son nerede ne yapıyor hangi aşamada, bunu görmekten başka yapabileceğin hiç bir şey yok gibime geliyor. Öne çekme erken teslımat v.b gibi şeyler sipariş sonrası oluyor mu sanmıyorum tefo :(

Siparişlerim kısmından en son nerede ne yapıyor hangi aşamada, bunu görmekten başka yapabileceğin hiç bir şey yok gibime geliyor. Öne çekme erken teslımat v.b gibi şeyler sipariş sonrası oluyor mu sanmıyorum tefo :(
Abi anlam veremedim ki, hangi kargo ile geleceğini tam olarak nerede kargo hareket özetini de göremiyorum. Cem Yılmaz diyor ya “kuş göçe mi gittii” cidden hiçbir şeyi göremiyorum ve bu kadar sınırlama konulması beni tilt ediyor.

Kargo sürecinden bende nefret ederım, oturmus bir standart yok maalesef, hepsijet nerede ne yapıyor adım adım gosterıyor amazonda buna benzer seylerın olmaması şaşırtıcı gercekten.

Bu konuyu görüntüleyenler

• Geri