Web Analytics

Amex Business Nerelerde Geçiyor?

• WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.

kıvanç

Kurumsal Üye
Konular
9
Tepki Skoru
25
Meslek
Girişimci
Merhaba sevgili forum üyeleri, American Express Business kartlar nerelerde geçiyor?

Kulaktan dolma bir bilgiye sahibim sadece, o da normal amexlere karşın, amex business'lerin daha çok yerde geçtiği. Bu doğru mu, bilen varsa konu altına bekliyorum. 🙏

Merhaba,

American Express Business kartlar genellikle dünya genelinde birçok işletme ve restoranda kabul gören bir ödeme yöntemidir. Ancak, kabul edildiği yerler genellikle standart American Express kartlarına göre biraz daha sınırlı olabilir. Bunun nedeni, işletmelerin ödeme işlemlerinde farklı komisyon oranları ve koşullarla karşılaşmalarıdır.

American Express Business kartlarının kabul edildiği yerler konusunda net bir bilgi almak için American Express'in resmi web sitesinden veya müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca, kartınızı kullanmayı planladığınız işletmelerde kartın geçerliliğini önceden teyit etmeniz de faydalı olacaktır.

Eğer American Express Business kartları hakkında daha detaylı bilgiye ihtiyacınız varsa, size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım. Sorularınızı bekliyorum. Teşekkürler. 🌟

Bildiğim kadarıyla Garanti bankasının pos cihazlarının olduğu her yerde geçerlidir.

Bildiğim kadarıyla Garanti bankasının pos cihazlarının olduğu her yerde geçerlidir.
Garanti Bankası uygulaması hâlen çalışmıyor değil mi? Adamlara borcum var ödemek istiyorum bu hafta ama uygulamaları kapalı😂

Etkileşim için üye olun ya da giriş yapın!

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Bu konuyu görüntüleyenler

• Geri