Web Analytics

[Ap Yazılım] Kullanıcı Bilgileri - Tartışma

• WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.

Ap Yazılım

Kayıtlı Üye
Konular
7
Tepki Skoru
13
Meslek
XenForo Danışmanı
Merhaba değerli arkadaşlar. Yeni bir eklenti kodlamaktayım fikirlerinizi almak istedim. Daha çok webmaster forumlarında kullanılacak bir eklenti. Neler eklenmeli neler olmalı düşünceleriniz önemli.

1746111043587.webp

@Garfield hocam özellikle senin düşüncelerin önemli bir webmaster forum sahibi olarak

Son düzenleme:
Amaç fazla olması değil işlevsel olması gerekir, bu sosyal ağların yarısından fazlasını ülkemizde kullanan yok desem yeri, eklentiye gelecek olursak evet güzel ve faydalı br eklenti ancak sağ sütunun aşağıya doğru uzamasını bilemedim, ona da yapacak bir şey yok sanırım.
Aktif olanları göstericek zaten hocam bilgi girişi olmayanları göstermeyecek. O yüzden biraz üyeye ye bağlı. Betda aşamasında şuan. Banka hesabı eklemeyi düşünüyorum r10 tarzı
Güzel olmuş elinize sağlık bence hakkında ve kullanıcı bilgilerine gerek yok iletişim kısmı yeterli
Eklenti ayarlarında mevcut aktif etme kapama. Bunu kullanıcıya özel olarakda tanımlamayı düşünorum isteyen kullanıcı gösteriri istemeyen göstermez gibi

Skype mayıs ayı sonunda tamamen kapanıyor, discord 3 ayda bir kısıtlama alıyor gibi durumlar nedeniyle sıkça güncelleme isteyebilir.
Seçenek olarak kullanıcı tercihlerinden yönetilebilir olması uygun olur diye düşünüyorum. Başarılar dilerim.

O zaman bir öneride ben vereyim, XenForo customfield alanına entegre bir şey yap.
customfield alanına entegre şuanda hocam. Kendisi otomatik oluşturuyor bu alanları. buna ek olarak banka hesabı ekleme sistemide yapmayı planlıyorum yada 2 ci güncelleme ilede yapa bilirim bunu

1746308010390.webp

Skype mayıs ayı sonunda tamamen kapanıyor, discord 3 ayda bir kısıtlama alıyor gibi durumlar nedeniyle sıkça güncelleme isteyebilir.
Seçenek olarak kullanıcı tercihlerinden yönetilebilir olması uygun olur diye düşünüyorum. Başarılar dilerim.
Skype benim eklediğim bir alan değil xf kendisinde de var zaten kişisel alanlarda. Buna ek olarak kullanıcı kişisel alanlarda bilgileri doldurmadığı sürece zaten boş olanlar görüntülenmiyor

Örnek Link : Ap Yazılım

2 ci güncelleme ile inşallah daha iyi hale gelecektir

Son düzenleme:

Etkileşim için üye olun ya da giriş yapın!

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Bu konuyu görüntüleyenler

• Geri