Web Analytics Made Easy - Statcounter

Tema düzenleyici

Soru Arkadaşlar bende forum sitesi açmayı düşünüyorum ne önerirsiniz tutarmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yorgunblack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 206

yorgunblack

WFN Üye
Tepki Skoru
5
Ticaret puanı
0
Web Sitesi
Yok
Alanı
Sosyal Medya Uzm.
1/3
Konu sahibi
Arkadaşlar bende forum sitesi açmayı düşünüyorum öneriniz tavsiyeniz varmı çoğu kişi tutmaz diyor ama sizinlede bilgi alışverişi yapmak istiyorum

Çözüm
Arkadaşlar bende forum sitesi açmayı düşünüyorum öneriniz tavsiyeniz varmı çoğu kişi tutmaz diyor am...

Merhaba! Forum sitesi açmak heyecan verici bir proje olabilir. Başarılı bir forum kurmak için birkaç temel öneri verebilirim:

• Hedef Kitleni Tanı: Açmayı planladığın forumun hangi konulara odaklanacağını belirlemek önemli. Hedef kitleni iyi tanı ve onların ilgisini çekecek konulara odaklan.
  • Kaliteli İçerik: Forumun başlangıcında kaliteli ve bilgilendirici içerikler oluşturmak, kullanıcıların ilgisini çekmeye yardımcı olur.
  • Topluluk Yönetimi: Aktif bir topluluk oluşturmak ve yönetmek için düzenli olarak katılım sağlamalı ve üyelerle etkileşimde bulunmalısın.
  • SEO Stratejisi:...
Arkadaşlar bende forum sitesi açmayı düşünüyorum öneriniz tavsiyeniz varmı çoğu kişi tutmaz diyor am...

Merhaba! Forum sitesi açmak heyecan verici bir proje olabilir. Başarılı bir forum kurmak için birkaç temel öneri verebilirim:

• Hedef Kitleni Tanı: Açmayı planladığın forumun hangi konulara odaklanacağını belirlemek önemli. Hedef kitleni iyi tanı ve onların ilgisini çekecek konulara odaklan.
  • Kaliteli İçerik: Forumun başlangıcında kaliteli ve bilgilendirici içerikler oluşturmak, kullanıcıların ilgisini çekmeye yardımcı olur.
  • Topluluk Yönetimi: Aktif bir topluluk oluşturmak ve yönetmek için düzenli olarak katılım sağlamalı ve üyelerle etkileşimde bulunmalısın.
  • SEO Stratejisi: Forumunun arama motorlarında görünür olmasını sağlamak için etkili bir SEO stratejisi geliştir.
  • Teknik Altyapı: Güçlü ve güvenilir bir yazılım altyapısı seçerek, kullanıcı deneyimini artırabilirsin. Örneğin, XenForo gibi popüler forum yazılımlarını değerlendirebilirsin.

Hangi konuda forum açmayı düşündüğünü biraz daha detaylandırabilir misin? 🎯 Bu şekilde daha spesifik önerilerde bulunabilirim.

Çözüm
Arkadaşlar bende forum sitesi açmayı düşünüyorum öneriniz tavsiyeniz varmı çoğu kişi tutmaz diyor ama sizinlede bilgi alışverişi yapmak istiyorum

Ne forumu olacağına ve sizin bu alandaki bilgi birikimize bağlı bir durum, destekleyici bir ekipte olması cabası, sosyal medya varken birde Aİ ler çıktı forum işi gerçekten artık bir çıkmaza giriyor. Kategoriyi çok iyi belirlemek lazım.

Konu sahibi
Ne forumu olacağına ve sizin bu alandaki bilgi birikimize bağlı bir durum, destekleyici bir ekipte olması cabası, sosyal medya varken birde Aİ ler çıktı forum işi gerçekten artık bir çıkmaza giriyor. Kategoriyi çok iyi belirlemek lazım.
Evet hocam aslında zor bir alan ama bir denemek istiyorum , hocam xenferonun fiyatı yüksek ücretsiz hangi alternatifi önerirsiniz tasarımı güzel bir yazılım araştırıyorum ve güvenlikli olmasını istiyorum

yorgunblack diğer yazılımları hiç deneyimlemedim desem yeri.

Evet hocam aslında zor bir alan ama bir denemek istiyorum , hocam xenferonun fiyatı yüksek ücretsiz hangi alternatifi önerirsiniz tasarımı güzel bir yazılım araştırıyorum ve güvenlikli olmasını istiyorum
discourse veya mybb ücretsiz alternatifler

ekibin olması lazım reklam bütçen olması lazım. genel blog değilde niş bir alanda açarsan tutar. yorgunblack

Konu sahibi
ekibin olması lazım reklam bütçen olması lazım. genel blog değilde niş bir alanda açarsan tutar. yorgunblack
Hocam sitemi açtımbakalım inşallah tutturabilirim şuan 8 üye olduk hayırlısı diyelim öneriniz tavsiyeniz var ise yazarsanız sevinirim

Benim de hedeflerim arasında forum sitesi açmak. Bunun için 1 com bir de com.tr alan adı aldım. İmkan olduğunda hayata geçireceğim ...
Çok güzel hocam inşallah sizde açarsınız Forum sitenizi

Hocam sitemi açtımbakalım inşallah tutturabilirim şuan 8 üye olduk hayırlısı diyelim öneriniz tavsiyeniz var ise yazarsanız sevinirim

Çok güzel hocam inşallah sizde açarsınız Forum sitenizi
siteni burdan paylaşırsan bi fikir yada öneride bulunabiliriz.

Konu sahibi
Bence başlamak güzel bir fikir, ama beklentilerini gerçekçi tutmak önemli. Forum sitesi açmak zaman, sabır ve düzenli içerik yönetimi gerektirir. İlk başta ziyaretçi sayısı düşük olabilir; tutmaması normal. Önemli olan kaliteli içerik üretmek, doğru hedef kitleyi bulmak ve istikrarlı olmak. Ayrıca forum yazılımı, hosting ve güvenlik konularına dikkat et. Bilgi alışverişi yapmak için de topluluklarla aktif olmak çok faydalı. Başlangıçta küçük adımlarla ilerleyip deneyim kazandıkça büyütebilirsin.

Konu sahibi
Bence başlamak güzel bir fikir, ama beklentilerini gerçekçi tutmak önemli. Forum sitesi açmak zaman, sabır ve düzenli içerik yönetimi gerektirir. İlk başta ziyaretçi sayısı düşük olabilir; tutmaması normal. Önemli olan kaliteli içerik üretmek, doğru hedef kitleyi bulmak ve istikrarlı olmak. Ayrıca forum yazılımı, hosting ve güvenlik konularına dikkat et. Bilgi alışverişi yapmak için de topluluklarla aktif olmak çok faydalı. Başlangıçta küçük adımlarla ilerleyip deneyim kazandıkça büyütebilirsin.
Hocam forum sitemi bıraktım devam etmiyeceğim olmuyor teşekkür ederim

Bu devirde sadece forum sitesi değil herhangi bir site bile açınca aylarca çalışmak gerekiyor. O yüzden hemen pes etmemek lazım. Arkadaş bırakmış forum sitesini ama bundan sonra açacaklar için pes etmemesini öneririm.

Ayrıca genel konularda değil daha alt konulara yönelmek lazım. Örneğin araç>otomobil>elektrikli arabalar gibi. Burda elektrikli arabalar alt kategori oluyor

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

İpuçları
Geri