Olsun yine de fast'a girdiğin zaman o 100 mbps seni psikolojik olarak iyi edecek, şu an hangi oyunları oynayabiliyorsun?![]()
Oyun oynayamıyorum hocam. Sadece film ve dizi.
Olsun yine de fast'a girdiğin zaman o 100 mbps seni psikolojik olarak iyi edecek, şu an hangi oyunları oynayabiliyorsun?![]()
Herhangi bir donma vs. yaşıyor musun? 2 yıl öncesine kadar 8 mbps ile yaşam sürdürmeye çalışıyordum. Modemim çok kötüydü, gelen hat çok berbattı. Modemi tp-link patlattım, bir de paketi yükselttim... miiisssOyun oynayamıyorum hocam. Sadece film ve dizi.
Herhangi bir donma vs. yaşıyor musun? 2 yıl öncesine kadar 8 mbps ile yaşam sürdürmeye çalışıyordum. Modemim çok kötüydü, gelen hat çok berbattı. Modemi tp-link patlattım, bir de paketi yükselttim... miiisss
Bilgisayara hak veriyorum, o da internet hızına ayak uyduruyorInternetle alakası yok hocam. Elimde pc yok. 2009 çıkışlı Asus N50VN var. Yani açma tuşuna basıp, mutfağa gidip sigara içiyorum, anca kendine geliyor ahahahahha
Bilgisayara hak veriyorum, o da internet hızına ayak uyduruyor![]()
Yorum yapıp daha fazla canını sıkmayayım şimdiYa hocam internet hızımda sıkıntı yok diyorum anlasana?çok hızlı, tutamıyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde, 5651 Sayılı Kanun’un 8. maddesi ile Türk Ceza Kanunu’nun 125. maddesi uyarınca, üyelerimiz tarafından yapılan tüm paylaşımların hukuki sorumluluğu ilgili üyeye aittir. WebmasterForum.NET hakkında yapılacak tüm hukuki şikayetler, iletişim bağlantımız üzerinden tarafımıza iletildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili mevzuat çerçevesinde incelenecek, gerekli işlemler yapılacak ve başvuru sahibine bilgi verilecektir.