Web Analytics

Bu Neden Geliyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 45
  • WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.

Mr

Kayıtlı Üye
Konular
8
Tepki Skoru
8
Meslek
Webmaster
Sitemde Copyright.txt diye bir dosya oluşuyor bu çıkıyor bu hangi eklentiden kaynaklı neden geliyor ?

Son düzenleme:
Bu tür sitelerden eklenti indirip kullanmak forumunuzu kötü niyetli kişilere açık hale getirir. Kötü bir senaryo gibi görünse bile, eklenti ya da tema gibi unsurların ücretsiz sunulması bir yem olarak düşünülebilir ve içerisinde shell barındırabilir. Bu yüzden bu gibi sitelerden uzak durmanızı öneririm. Bu konu için B seçeneği vardır ancak hiç bir zaman önerilmez.

Bu tür sitelerden eklenti indirip kullanmak forumunuzu kötü niyetli kişilere açık hale getirir. Kötü bir senaryo gibi görünse bile, eklenti ya da tema gibi unsurların ücretsiz sunulması bir yem olarak düşünülebilir ve içerisinde shell barındırabilir. Bu yüzden bu gibi sitelerden uzak durmanızı öneririm. Bu konu için B seçeneği vardır ancak hiç bir zaman önerilmez.
Sitem orjinal yani eklentiler XenGenTr - Türkiye'nin XenForo Türkçe destek topluluğu sitesinden.İlginç bunu nasıl bulabilirim veya silebilirim

Belirttiğiniz içerik sadece X****** adlı siteden indirilen eklentilerden kaynaklı. Bunun başka bir yolla gelmesi mümkün değil, görüldüğü gibi zaten kendi reklamını koymuş. Başka bir deyişle webmasterforum'dan indirmiş olsaydınız bu forumun reklamı, afişi ya da logosu olurdu.

Son düzenleme:
Belirttiğiniz içerik sadece XenVN adlı siteden indirilen eklentilerden kaynaklı. Bunun başka bir yolla gelmesi mümkün değil, görüldüğü gibi zaten kendi reklamını koymuş. Başka bir deyişle webmasterforum'dan indirmiş olsaydınız bu forumun reklamı, afişi ya da logosu olurdu.
Tamamdır sorunu halletim muhtemelen.Addons klasörüden eskiden yüklü olan şeyleri teker teker sildim dosya kontrolümü yaptım sağlıklı çıktı

Son düzenleme:

Etkileşim için üye olun ya da giriş yapın!

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Bu konuyu görüntüleyenler

• Geri