Saçma sapan içerikler hit alıyor adam fenomen olup çıkıyor başımıza gerçekten anlamak güç.Hocam garip falan diyoruzda, kazandı paranın hesapı yoktur. Kesin canlı yayın açıp, aynı şeyleri söylüyordur.![]()
Bizim insanımız böylesini seviyor hocamSaçma sapan içerikler hit alıyor adam fenomen olup çıkıyor başımıza gerçekten anlamak güç.
Bizim insanımız böylesini seviyor hocam
Hocam sizde yapay zeka dışında böyle paylaşımlar yapın. Beli mi olur belki sizde ünlü olursunuzBiz neler yapıyoruz neler olmuyorasdfghj
Allaha şükür ünlü olmakla ilgili bir derdim yok benim için önemli olan kazanç onun içinde çalışıyorum ve kazanıyorum. Zaten yapay zekayıda portföy olarak kullanırken tesadüfen patladıHocam sizde yapay zeka dışında böyle paylaşımlar yapın. Beli mi olur belki sizde ünlü olursunuz![]()
kendi fikrimdir , sosyal çürüme giderek yayılıyor..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde, 5651 Sayılı Kanun’un 8. maddesi ile Türk Ceza Kanunu’nun 125. maddesi uyarınca, üyelerimiz tarafından yapılan tüm paylaşımların hukuki sorumluluğu ilgili üyeye aittir. WebmasterForum.NET hakkında yapılacak tüm hukuki şikayetler, iletişim bağlantımız üzerinden tarafımıza iletildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili mevzuat çerçevesinde incelenecek, gerekli işlemler yapılacak ve başvuru sahibine bilgi verilecektir.