Web Analytics

Discourse Hakkında Neler Biliyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 6
  • WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.

bha

Kayıtlı Üye
Konular
3
Tepki Skoru
15
Uzmanlık
Sosyal Medya Uzm.
Selamlar,

Forum sistemlerinden olan Discourse kullanmayı tercih ettim. Henüz kurulum aşamasındayım. Belki daha sonrasında bir subdomain ile blog kurarım etkileşim arttırırım. Daha önce kullanan, bilen yada önerisi olan var mıdır? Ben papara'nın topluluk.papara.com'un tasarımına bayılıyorum. Bu tarz sade tonlarında bir öneriniz var mı?

Eklenti, Tema önerileriniz var ise öğrenmek çok isterim.

Teşekkürler

Selamlar BHA,

Daha önce hiç Discourse forum kullanmadım. Ki bu tarz forumlarda da genelde VB kullanılıyordu eskiden. Artık VB'nin yerini Xenforo aldığı için XF kullanılıyor.

Tartışma ve soru sorma gibi platformlar kullanıldığını biliyorum.

Umarım isteğin konusunda yardımcı bir arkadaş çıkar sana.

Şimdiden projende başarılar dilerim.

Selamlar,

Forum sistemlerinden olan Discourse kullanmayı tercih ettim. Henüz kurulum aşamasındayım. Belki daha sonrasında bir subdomain ile blog kurarım etkileşim arttırırım. Daha önce kullanan, bilen yada önerisi olan var mıdır? Ben papara'nın topluluk.papara.com'un tasarımına bayılıyorum. Bu tarz sade tonlarında bir öneriniz var mı?

Eklenti, Tema önerileriniz var ise öğrenmek çok isterim.

Teşekkürler

Yıllardır bir şekilde forumların içerisindeyim fakat hiç Discourse duymadım. Bence en sağlıklı yanıtı AI'dan alırsın.

Teşekkürler dostlar.

Selamlar BHA,

Daha önce hiç Discourse forum kullanmadım. Ki bu tarz forumlarda da genelde VB kullanılıyordu eskiden. Artık VB'nin yerini Xenforo aldığı için XF kullanılıyor.

Tartışma ve soru sorma gibi platformlar kullanıldığını biliyorum.

Umarım isteğin konusunda yardımcı bir arkadaş çıkar sana.

Şimdiden projende başarılar dilerim.

Yıllardır bir şekilde forumların içerisindeyim fakat hiç Discourse duymadım. Bence en sağlıklı yanıtı AI'dan alırsın.

Bu konuyu görüntüleyenler

• bha
  • Geri