Web Analytics

Dizi Önerisi From

• WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.

cheinacar

Kayıtlı Üye
Konular
5
Tepki Skoru
23
Meslek
Grafik Tasarım
dizi.webp

Selam millet! Nasılsınız? Umarım keyifler yerindedir. Ben son zamanlarda öyle bir diziye takıldım ki, resmen hayatım durdu! Sizinle de hemen paylaşmak istedim: "From"!
Şimdi şöyle düşünün: Normal bir aile, arabayla yolculuk yaparken birdenbire haritada olmayan, tuhaf bir kasabaya denk geliyor. "Neyse, şöyle bir mola verelim," diyorlar ama o kasabaya bir kere girdin mi, çıkış yok! Sanki görünmez bir duvar var ve ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar, hep aynı yere geri dönüyorlar.

Ama asıl olaylar gece çökünce başlıyor. İnsan kılığına girebilen ama aslında bambaşka, dehşet verici yaratıklar ortaya çıkıyor ve kasabada hayatta kalmaya çalışan insanlara musallat oluyorlar. Her gece bir kabus!

Dizideki karakterler de birbirinden ilginç ve karmaşık. Kasabanın uzun süredir sakini olanlardan, yeni gelip neye uğradığını şaşıranlara kadar herkesin kendi hikayesi, kendi sırları var. Bu tuhaf durumda hayatta kalmaya çalışırken aralarındaki ilişkiler de sürekli değişiyor, gerilim hiç düşmüyor. Özellikle kasabayı bir arada tutmaya çalışan lider figürler ve bu cehennemin içinde büyümek zorunda kalan gençler var ki, onların hikayeleri insanı gerçekten etkiliyor.

Eğer siz de benim gibi gizemli olayları, karanlık atmosferi ve "bir sonraki adımda ne olacak?" merakını seviyorsanız, "From" kesinlikle radarınızda olmalı. İlk bölümden sonra resmen koltuğa yapışıp kalacağınıza eminim! 😉

Öneri için teşekkürler.

Valla bu dönemlerde boş vaktim pek olmuyor, olduğunda da direkt buraya giriyorum zaten. Bağımlılık yapıyor burası, tavsiye için teşekkür ederim.

Etkileşim için üye olun ya da giriş yapın!

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Bu konuyu görüntüleyenler

• Geri