Web Analytics

Öneri Dosya İndirme Kategorisi Dofollow Link Veriyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CL4Y
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 30
  • WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.

CL4Y

Kayıtlı Üye
Konular
6
Tepki Skoru
26
Meslek
Hosting Firması
Merhabalar,

Bugün zararlı linkleri engellemek isterken analiz sonucu kaynaklar tarafında yeni kaynak eklerken Alternatif destek sitesi olarak belirtilen bağlantılar Dofollow ekleniyor. Geçici olarak ilgili seçenek kaldırılabilir belki. Yine de bildirmek istedim, genelde Dofollow çıkış vermek ücretli tercih edildiği için bilginiz olsun abi @Garfield

1752174757088.webp

Eyw. Ama, Do follow olduğunu nasıl anladın ki?

Diğer konu içinde yer alan lınklerdede bu şekilde olması gerek. Üyelerin eklediği linkler do follow olmaz bu durum yöneticileri kapsamaz diye biliyorum ben. ki zaten url yönlendirme eklentiside var forumda, gercı bu add kaynakları kapsamıyor sanırım bakamadım.

Diğer konu içinde yer alan lınklerdede bu şekilde olması gerek. Üyelerin eklediği linkler do follow olmaz bu durum yöneticileri kapsamaz diye biliyorum ben. ki zaten url yönlendirme eklentiside var forumda, gercı bu add kaynakları kapsamıyor sanırım bakamadım.
Evet, bu durum sadece kaynaklar tarafında var abi. Normal konularda nofollow olarak algılıyor onda sorun olmuyor. Kendi forumumda kontrol sağladım, bu durum tüm kaynaklar eklentisi için aynı destek al butonu Dofollow olarak görüyor bu durum bende de aynı.

1752226030425.webp

Etkileşim için üye olun ya da giriş yapın!

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Bu konuyu görüntüleyenler

• Geri