Web Analytics Made Easy - Statcounter

Tema düzenleyici

Haber Emeklilere bir darba daha mı geliyor ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haber58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 98

haber58

WFN Üye
Çözüm
0
Tepki Skoru
26
Ticaret Puanı
0
1/3
Konu sahibi
Emeklilerin yaşlandıktan sonra bakıma muhtaç olduğu zamanlarda uzun süreli bakımlarının yapılması için devlet düğmeye bastı. Yaşlılık sigortası yolda. Bu sigorta da asıl yükü devletin yükleneceği ifade edilirken emeklilerden bu sigorta için prim kesintisi yapılacağı belirtildi.

20.000 TL ile geçinmeye çalışan emekli kara kara düşüne dursun. Proje de sona gelindiği ifade ediliyor.

Kaynak
Türkiye Gazetesi

Emeklilerin yaşlandıktan sonra bakıma muhtaç olduğu zamanlarda uzun süreli bakımlarının yapılması için devlet düğmeye bastı. Yaşlılık sigortası yolda. Bu sigorta da asıl yükü devletin yükleneceği ifade edilirken emeklilerden bu sigorta için prim kesintisi yapılacağı belirtildi.

20.000 TL ile geçinmeye çalışan emekli kara kara düşüne dursun. Proje de sona gelindiği ifade ediliyor.

Kaynak
Türkiye Gazetesi

Emeklilerin durumu gerçekten çok aşağıda kaldı, üst maaş alanlar için bir yorum yapamam ancak alt kesim için mutlaka bir iyileştirme yapılması gerek. hayırlısı inş.

Nasıl yani emekli maaşından yeni bir kesinti mi olacakmış doğru mu anlıyorum? Bu kadarı çok fazla değil mi ama mesela astsubay maaşları her 6 ayda bir zam alıyor öyleyken ben kendimi zor toparlıyorum çünkü o zamla beraber a'dan z'ye her şey de zamlanıyor emeklilere zaten çok düşük bir oranda zam yapılıyor üstüne bir de kesinti yapılırsa ne olacak bu insanların hali?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Mesajlar

Son Konular

İpuçları
Geri