Web Analytics

En Son İzlediğiniz Film/Dizi ve Yorumlarınız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan R1Agency
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 50
  • WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.

R1Agency

Kurumsal Üye
Konular
23
Tepki Skoru
66
Meslek
Dijital Ajans
En Son İzlediğiniz Filmi/Diziyi ve Yorumları bu konuya yazabilirsiniz.

Filme verdiğiniz puanı da eklemeniz rica olunur.
Puanı 10 üzerinden veriniz.
Örnek: 8/10 gibi

Film/Dizi ile ilgili yorumunuzu da spoiler butonuyla gizleyiniz ki izlemeyenler için filmin/dizinin tadı kaçmasın.

En son izlediğim dizi "PRENS"

Giray Altınok'un süper projesi. İlk başlarda abartıldığını düşündüğüm fakat izledikçe izleyesimin geldiği dizi.

10/10 veriyorum.

Haftasonu için birkaç öneri.
İzleme imkanım oldu....

THE RETURN (2024)

THE RETURN Official Trailer (2024)
20 yıl sonra, Odysseus (Ralph Fiennes) bitkin ve tanınmaz halde Ithaca kıyılarına vurur. Kral Truva Savaşı'ndan dönmüştür, ancak krallığında çok şey değişmiştir. Çok sevdiği karısı Penelope (Juliette Binoche) kendi evinde tutsaktır ve kral olmak için yarışan talipler tarafından takip edilmektedir. Oğulları Telemakhos, onu krallık arayışlarında yalnızca bir engel olarak gören bu taliplerin elinde ölümle karşı karşıyadır. Odysseus da değişmiştir - Truva Savaşı deneyiminden yara almış, artık geçmiş yıllardaki güçlü savaşçı değildir - ancak kaybettiği her şeyi geri kazanmak için gücünü yeniden keşfetmelidir.

---------

İki polisiye:

Vincent Cassel başrolde 2018 yapımı. Güzel bir oyunculuk çıkarmış.
Siyah Nehir Original title: Fleuve noir
Kayıp bir gencin olayını araştıran alkolik bir polis memuru, garip bir şekilde yardım etmeye hevesli olan çocuğun öğretmeniyle tanışır.

---------

Rus yapımı bir polisiye dram. Daha çok polis iç işleri ile ilgili. Son derece farklı bir konu. Klasik Amerkan yapımı polisiyelere benzemiyor.

Rus sinemacı Yuriy Bykov un bir filmi 2013 yapımı.

The Major (2013) - Komiser -
Üst düzey bir Rus polis memuru, kazara bir çocuğun üzerinden geçip onu öldürüyor, ardından suçu örtbas etmeye çalışıyor.

Şu an Geniş Aile izliyoruz ailecek😂 ilk çıktığı zamanlar izlerdik, tekrar izleyelim dedik. Absürt komediyi çok severiz, absürt komedinin babası olan Kaygısızları ise ayrıca severim😂

Netflixe dadandım oradayım bu aralar, macera aksiyon gerilim :D

Netflixe dadandım oradayım bu aralar, macera aksiyon gerilim :D
Netflix e nötr düm menendez (monsters) kardeşlerin ilk 3 bölümünden sonra Netflixe çekimser oldum, hiç alakaları olmamasına rağmen lgbt serpmişler diziye.

Etkileşim için üye olun ya da giriş yapın!

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Bu konuyu görüntüleyenler

• Geri