Web Analytics

Soru Hangi boy klavye kullanıyorsunuz? Ya da hangisini tercih edersiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Graveworm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 53
  • WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.

Hangi boy klavye kullanıyorsunuz

• %100

Oy: 4 66,7%
  • %95

Oy: 0 0,0%
  • %80

Oy: 1 16,7%
  • %75

• %60

Oy: 1 16,7%
  • %50

• %40

• Kullanılan toplam oy
    6

Graveworm

Administratör
Konular
21
Tepki Skoru
65
Evet arkadaşlar bir ürünün başına "oyuncu" damgası geldiği zaman ortalığı alev alıyor resmen. Işıklı ışıklı ekipmanlar, minnacık klavyeler, tüy kadar hafif mouselar...

Sizler hangi tür klavyeyi kullanıyorsunuz? Ya da kullanmıyorsanız hangisini tercih ederdiniz? Ben şahsen masaüstü bilgisayarım olsa büyük ihtimalle yine %100 kullanırdım, ya da numpad kısmı çıkan yeni nesil klavyelerden kullanırdım.

2.webp

Son düzenleme:
Merhaba,
Logitech PRO X TKL kullanıyorum. %80 olarak geçiyor.

• Numpad alanı yok.
  • Klavye dili Ingilizce.
Günümüzde artık nedense son çıkan klavyelerde numpad alanını kaldırıyorlar. Çıkan ürünlerin çoğu %80 veya %40 olarak çıkmakta.

Merhaba,
Logitech PRO X TKL kullanıyorum. %80 olarak geçiyor.

• Numpad alanı yok.
  • Klavye dili Ingilizce.
Günümüzde artık nedense son çıkan klavyelerde numpad alanını kaldırıyorlar. Çıkan ürünlerin çoğu %80 veya %40 olarak çıkmakta.

Profesyonel olarak oyun oynayan adamın numpad tarafıyla pek işi olmuyor zaten. Onlar için mouse kullandıklarında ne kadar açıklık varsa o kadar iyi.

Profesyonel olarak oyun oynayan adamın numpad tarafıyla pek işi olmuyor zaten. Onlar için mouse kullandıklarında ne kadar açıklık varsa o kadar iyi.
Valla profesyonel bir oyuncu değilim ama oynarım yani :) Kullanım açısından beni rahat ettiriyor. Numpad ile çok işim olmuyor zaten. Dediğiniz noktada da haklısınız.

Logitech g213 olması gerek.

Oyuncular için hepsi iş görür sanırım :D Yıllardır Razer Blackwidow V2 kullanıyorum gayet memnunum %100 oluyor benimki de

Oyuncular için hepsi iş görür sanırım :D Yıllardır Razer Blackwidow V2 kullanıyorum gayet memnunum %100 oluyor benimki de

Normal kullanıcı için tabi fark etmez ya. Diyorum ya bende de olsa büyük ihtimalle %100 kullanırım. Hatta öyle abuk subuk takur tukur mekanik klavye de kullanmayabilirim yani. Ne öyle daktilo gibi. Sessiz ucuz mekanik klavye bulursam ne ala...

%65 kullanıyorum, şıklarda yok diye %60 işaretledim. Bir sonraki klavyemi mümkün olursa %75 almak isterim.

Masa küçükse tercih edilebilir ama büyükse ben tahmin etmiyorum %65 75 falan alayım. Tabi tamamen kişisel bir şey.

Masa küçükse tercih edilebilir ama büyükse ben tahmin etmiyorum %65 75 falan alayım. Tabi tamamen kişisel bir şey.
FPS oyunları oynarken çok büyük klavye olunca rahatsız ediyor, mousepad alanına falan giriyor. Bir kere %65 alıştıktan sonra bir daha büyük klavye kullanasınız gelmiyor. Hadi %65 biraz küçük ama %75 tam ideal.

FPS oyunları oynarken çok büyük klavye olunca rahatsız ediyor, mousepad alanına falan giriyor. Bir kere %65 alıştıktan sonra bir daha büyük klavye kullanasınız gelmiyor. Hadi %65 biraz küçük ama %75 tam ideal.

Aynen işte hem pro olmak hem de masa düzeni önemli. Sen pro değilsin ama masa düzenine alıştırmışsın kendini. Benim şahsen numpad ile işim oluyor. Ya numpadi tak-çıkar özellikli bir klavye alırım, ya da bildiğin %100 alırım. :D

Aynen işte hem pro olmak hem de masa düzeni önemli. Sen pro değilsin ama masa düzenine alıştırmışsın kendini. Benim şahsen numpad ile işim oluyor. Ya numpadi tak-çıkar özellikli bir klavye alırım, ya da bildiğin %100 alırım. :D
Valla ilk başlarda numpadsiz klavye bana da tuhaf geliyordu ama girince alışıyorsun :D Düşün benimki hem ingilizce hem numpadsiz..

Bu konuyu görüntüleyenler

• Geri