Web Analytics

Tartışma Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Ve neden o işletim sistemini kullanıyorsunuz?

• WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.

Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz?

• Windows 7

Oy: 1 16,7%
  • Windows 8

Oy: 0 0,0%
  • Windows 10

Oy: 1 16,7%
  • Windows 11

Oy: 5 83,3%
  • MacOS

• Linux

• Kullanılan toplam oy
    6
Yönetici
Graveworm

Graveworm

Administratör
Konular
60
Tepki Skoru
175
Meslek
İçerik Yöneticisi
Arkadaşlar selamlar. Merak ediyorum, acaba WF ailesi hangi işletim sistemini kullanıyor? Ben yıllardır bilgisayarım çok üst düzey olduğu için Windows 7 kullanıyorum. Bir ara bilgisayarı yenilemiştim 8 kullanabilmiştim fakat onun üzerine daha da çıkamadım aahahahahahaha. Bakalım kimlerin makinaları sağlam? Kimler zengin? :D Lütfen oy kullandıktan sonra yorum yapmayı unutmayın.

Windows 11 kullanıyorum, akıyor sorun yok :D

Windows 11 kullanıyorum ama en sevdiğim windows 7 ultimate idi, çok severdim. Bir de Xp dönemi :)

@Tevfik, XP harbiden başkaydı be :D

W11 kullanıyorum.
Güncellemeleri ile birlikte son noktası neredeyse orada :)

Zamanında azılı düşmanı olan birisi olarak şuan Windows 11 kullanıyorum ve memnunum. 24H2 çıkması bahane olmuştu, denemek için kurdum ve eskisi gibi hantal olmadığını farkettim. Eskiden gerçekten aşırı hantaldı.

Zamanında azılı düşmanı olan birisi olarak şuan Windows 11 kullanıyorum ve memnunum. 24H2 çıkması bahane olmuştu, denemek için kurdum ve eskisi gibi hantal olmadığını farkettim. Eskiden gerçekten aşırı hantaldı.

Demek ki ben de onu kuracağım. :D Adam en azından oyun oynuyor, bilir sıkıntılı olup olmadığını. Aahhahahaha

Etkileşim için üye olun ya da giriş yapın!

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Bu konuyu görüntüleyenler

• Geri