Web Analytics

Soru Hangi konsolu tavsiye edersiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 12
  • WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.

Garfield

Administratör
Konular
3.594
Tepki Skoru
184
Başlangıç için Hangi konsolu tavsiye edersiniz?

PS'ciyim ben. Oyunları ve stabilizesi olarak onu seviyorum. Fakat keşke fiyatlar da xBox'a göre olsa ^^

Hocam oynayacağın oyun önemli. Playstation tarafında çok fazla exclusive oyun çıkıyor, belirli bir süre sonra da o oyunda bilgisayara çıkıyor. Bence jostick'i de çok ergonomik.

XboX'ta da Gamepass olayı var. Basit bir üyelik ile binlerce oyunu ücretsiz bir şekilde oynayabiliyorsun. Hem oyun çokluğu hem de eski nesil oyunları da desteklemesi de ayrı bir artı benim için.

Ayrıca Xbox daha hızlı CPU ve GPU kombinasyonuna sahip. Hız bakımından asla üzmez. Fiyatı da PS'a göre daha makul.

Yani hiç konsol almamış biri olsam ben kesinlikle Xbox alırdım. Zamanında PS4 pro almıştım, fps oyunları oynadığım için beceremedim anasını satayım.

Hocam herhalde playstationdan yana olur tercihim. XBOX her zaman bana bi uzak gelmiştir ama oyun fiyatları her zaman bi cezbedici noktada olmuştur

Bu konuyu görüntüleyenler

• Geri