Web Analytics

Anket Hangi marka ekipman kullanıyorsunuz?

• WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.

Hangi marka ekipman kullanıyorsunuz?

• ASUS

Oy: 1 16,7%
  • Logitech

Oy: 2 33,3%
  • Razer

Oy: 3 50,0%
  • Steelseries

Oy: 0 0,0%
  • MSI

• Corsair

• Zowie

• Diğer (Lütfen belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    6

Graveworm

Administratör
Konular
48
Tepki Skoru
115
Arkadaşlar selamlar. Biliyorsunuz ki oyun oynarken klavye, mouse, mousepad ve kulaklık oldukça önem taşıyor. Peki değerli Webmasterforum ailesi hangi markaları tercih ediyor? Bende Razer mouse vardı, kutuda da HyperX Cloud II duruyor.

Ayrıca ekosistem olmak zorunda değil. Kulaklık başka marka, klavye başka marka falan olabilir. Onları da belirtirsiniz, oylamada da favorinizi ya da almak istediğinizi belirtirsiniz.

Logi.

Razer kullanıyorum. Özel bir tercih değil öyle denk gelmiş almışımdır :)

Abi bilmiyorum, bana Razer futbolun Real Madrid'i gibi falan geliyor ya. Bak çok iyi markalar var SS var MSI var Logitech var. Ama Razer nedense benim için çok ayrı yerde ya. Belki de 10 sene Deathadder mouse kullandığım içindir. Tık demedi mouse ya...

Kulaklık için Razer, mouse için VXE, mousepad için Steelseries. Memnun olmadığım tek ekipmanım Ziyoulang T8 klavye olabilir. Çok ucuz diye almıştım.

Klavye, Mouse, Kulaklık. Webcam hepsinde Logitech kullanıyorum. Bir tek mikrofonum Rode.

Bütün ekipmanlarımdan son derece memnunum.

Kulaklık için Razer, mouse için VXE, mousepad için Steelseries. Memnun olmadığım tek ekipmanım Ziyoulang T8 klavye olabilir. Çok ucuz diye almıştım.

1- klavyeden neden memnun değilsin?
2- Bu Wraith nasıl bir markadır?

Mesela ben Razer Deathadder Essentials mı alayım sendekini mi? Fiyatları aynı gibi.

1- klavyeden neden memnun değilsin?
2- Bu Wraith nasıl bir markadır?

Mesela ben Razer Deathadder Essentials mı alayım sendekini mi? Fiyatları aynı gibi.
Wraith yanlış bilmiyorsam Türk markası.

Oyuncular üzerine ekipman yapıyor ve bir çok e-spor oyuncusuna sponsor.

Kullananlardan duyduğum kadarı ile gayet konforlu bir yapısı var.

Wraith yanlış bilmiyorsam Türk markası.

Oyuncular üzerine ekipman yapıyor ve bir çok e-spor oyuncusuna sponsor.

Kullananlardan duyduğum kadarı ile gayet konforlu bir yapısı var.

Ekipman yaptığını biliyorum. Ben de sürekli sorun mesajlarıyla falan karşılaştım. Yok skatesler bozuluyor, yok mousepadde bir şey var, yok klavyede tuş takılı kaldı falan. Ucuz etin yahnisi yenmez diye boşuna dememişler. 1.2k'ya MSI'in klavyesini buldum. %100 mekanik hemde, alırsam onu alırım büyük ihtimalle.

Bu klavyeden aldım. Yorumlara baktım, Youtube videolarına falan baktım. Klavyeden mutsuz olan yok. Umarım sıkıntı çıkartmaz.

1.webp

Klavye : İQUNİX EZ63 8K
Mouse : PULSAR XLİTE V3 ES (CUSTOM)
Kulaklık : TRUTHEAR HEXA
Mouse Pad : ESPTİGER QİNGSUİ 3
Mikrofon : HYPER X QUADCAST
Ses Kartı : CREATİVE SOUND BLASTER X G6
Monitör : BENQ ZOWİE XL2540 240HZ

Bu konuyu görüntüleyenler

• Geri