Web Analytics

Anket Hangi marka ekipman kullanıyorsunuz?

• WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.

Hangi marka ekipman kullanıyorsunuz?

• ASUS

Oy: 1 11,1%
  • Logitech

Oy: 2 22,2%
  • Razer

Oy: 3 33,3%
  • Steelseries

Oy: 1 11,1%
  • MSI

Oy: 0 0,0%
  • Corsair

• Zowie

• Diğer (Lütfen belirtiniz)

Oy: 2 22,2%

• Kullanılan toplam oy
    9
PC dahil tüm ekipmanlarım Monster <3

Evet üstadım.

Monster Abra A5 20.4
Monster Reflex Pro
Monster K3 Pro
Monster 7.1 Soundroud Lite

Tamamen canavar ekipmanları. :)

Laptop ekranı yetiyor mu? Yoksa ekstra ekran var mı?

Laptop ekranı yetiyor mu? Yoksa ekstra ekran var mı?
Yetiyor üstadım ya, ev 2+1 olunca masa yada ayrı oda bulunmuyor maalesef.
Bende çözüm olarak leptopa yöneldim, eksta soğutucu ve masa aldım. Masa aslında masa değil sehpa tarzında yükseklik ayarlanabilir katlanabilir. Genelde kurulu duruyor ama ev hali misafir gelecek olunc hemen topluyorum dolaba koyuyorum pratik oluyor. Yani masaüstü zahmetli iş birde aşırı oyun oynayan insan değilim ufak tefek program photoshop vs birde sadece riot games oyunlarını özellikle valorant oynuyorum. 300+ FPS yeterli oluyor bana.

Yetiyor üstadım ya, ev 2+1 olunca masa yada ayrı oda bulunmuyor maalesef.
Bende çözüm olarak leptopa yöneldim, eksta soğutucu ve masa aldım. Masa aslında masa değil sehpa tarzında yükseklik ayarlanabilir katlanabilir. Genelde kurulu duruyor ama ev hali misafir gelecek olunc hemen topluyorum dolaba koyuyorum pratik oluyor. Yani masaüstü zahmetli iş birde aşırı oyun oynayan insan değilim ufak tefek program photoshop vs birde sadece riot games oyunlarını özellikle valorant oynuyorum. 300+ FPS yeterli oluyor bana.

Gayet mantıklı vallahi. 🤣

Gayet mantıklı vallahi. 🤣
Aynen yeterli oluyor üstad, ev büyük olsa ayrı oda olsa mesela odaya güzel şeyler yaparsın ama alan kısıtlı olunca en küçük ebatlarla büyük şeyler yapmaya çalışıyoruz.

Bu konuyu görüntüleyenler

• Geri