Tevfik Kayıtlı Üye Konular 25 Mesajlar 141 Tepki Skoru 141 Konum Kayseri Meslek AR-GE Yöneticisi 10 Nis 2025 #1 2005 yılına ait o muhteşem eser. Çok severim bu şarkıyı. Ben de yeri bambaşkadır.
Yönetici Graveworm Administratör Konular 60 Mesajlar 202 Tepki Skoru 175 Konum Bartın Meslek İçerik Yöneticisi 10 Nis 2025 #2 Hypnogaja. Ulan az mı dinlerdik be.
Tevfik Kayıtlı Üye Konular 25 Mesajlar 141 Tepki Skoru 141 Konum Kayseri Meslek AR-GE Yöneticisi 10 Nis 2025 #3 Graveworm' Alıntı: Hypnogaja. Ulan az mı dinlerdik be. Genişletmek için tıkla ... Bu parçası benim için bambaşkadır broşki aşırı severim.
Graveworm' Alıntı: Hypnogaja. Ulan az mı dinlerdik be. Genişletmek için tıkla ... Bu parçası benim için bambaşkadır broşki aşırı severim.
Yönetici Graveworm Administratör Konular 60 Mesajlar 202 Tepki Skoru 175 Konum Bartın Meslek İçerik Yöneticisi 10 Nis 2025 #4 Tevfik' Alıntı: Bu parçası benim için bambaşkadır broşki aşırı severim. Genişletmek için tıkla ... Başka şarkısını kimse bilmez zaten.
Tevfik' Alıntı: Bu parçası benim için bambaşkadır broşki aşırı severim. Genişletmek için tıkla ... Başka şarkısını kimse bilmez zaten.
Tevfik Kayıtlı Üye Konular 25 Mesajlar 141 Tepki Skoru 141 Konum Kayseri Meslek AR-GE Yöneticisi 10 Nis 2025 #5 Graveworm' Alıntı: Başka şarkısını kimse bilmez zaten. Genişletmek için tıkla ... Demek ki gerek duyulmamış eski sevgilime full albümünü hediye etmiştim itunes üzerinden
Graveworm' Alıntı: Başka şarkısını kimse bilmez zaten. Genişletmek için tıkla ... Demek ki gerek duyulmamış eski sevgilime full albümünü hediye etmiştim itunes üzerinden