Web Analytics Made Easy - Statcounter

Tema düzenleyici

Satış (İnfluencer Reklam) Aylık 5 Milyon Erişimli Hesablarımda Ürün Yerleştirme Reklamı

turkcodeajans

WFN Üye
Çözüm
1
Tepki Skoru
31
Ticaret Puanı
0
Web Sitesi
Var
Alanı
Sosyal Medya Uzm.
1/3
Konu sahibi
Cümleten Selamlar arkadaşlar tamamen tesadüfen oluşan bir kitleme reklam alma kararı aldım hesabı alta bırakacagım inceleyebilirsiniz.

Bu hesapta nasıl reklam verebilirsiniz ?

Videolarda ürünlerinizi karakterlerimize kullandırtarak ürün yerleştirme reklamı verebilirsiniz.
Yine videolardaki karakterleri size özel dükkanınız da mekanınız da oturtabiliriz. Kurgu ona göre yapılabilir.
Normal hikaye reklamı (aylık öne cıkan reklamı) verebilirsiniz.

Hesabın toplam erişimi tüm platformların toplamında min. 5 milyondur sürekli artmaktadır.
Videoların en kötü izlenmesi (3platformda) 100.000'dir
Genel olarak toplam video erişimi 500.000-1.000.000.000 arasındadır.

Sadece ciddi reklam verenler iletişime geçerse sevinirim. Bildiğiniz yapay zeka hesaplarıyla karıstırmayın kişisel hesabım oldugu için ciddi güven veren ve kaliteli bir reklam olacaktır.

Konsept daha bir ay önce ispanya kardeşliğinde başlamıştır çok iyi tutucu bir kitle olusturduk. 3 platform hesabımı bırakıyorum instagramdan yada buradan PM yoluyla iletişime geçebilirsiniz iyi forumlar.

Not: Son 90 gün yapma sebebim 38 günlük istatistik olma sebebidir yinede 30 günlük olanıda bırakıyorum sadece instagram istatistikleridir. Facebook istatistikleri ekleme gereği duymadım. Özelden iletebilirim reklamınız 3 platformdada yayında olacaktır reels videosu tamamen kalıcıdır. Konsepte uyarlandıgı için.

Konsepte uyarlanan paylaşım sayılarınıda profilden inceleyebilirsiniz yada istatistik iletebiliriz.

İnstagram Hesabı İçin Tıklayın
Tiktok Hesabı İçin Tıklayın
Facebook Hesabı İçin Tıklayın

1775641220488.webp
1775641406722.webp
1775641374045.webp
1775641448933.webp

Ekli dosyalar

• 1775641359811.webp
    1775641359811.webp
    60.3 KB · Görüntüleme: 0
hesaplar baya sağlam.

hayırlı satışlar.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

İpuçları
Geri