Web Analytics

İnstagram'da DM yolu ile *************!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ahmetukudag
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 88
  • WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.

Ahmetukudag

Kayıtlı Üye
Konular
1
Tepki Skoru
1
Meslek
Mimar
Arkadaşlar Ben Bedava uc Diye instagram sayfasına yazdım Oda benden telefon ve ıd istedi telefon nomu gönderdim sonra kod attı kodu söyledim Faturama 2700 yansıttı
Ben Bu parayı geri Nası alırım Dava Açsam Açabilirmiyim 2700 tl için Başka türlü nası bi ceza alabilir karşidaki şikayet etsem cebimden ne kadar para çıkar?

Çözüm
Çok geçmiş olsun, sanıyorum hiçbir şekilde geri alamazsın. + konu baslıklarına dıkkat edelım lutfen, duzenledım.

Mobil ödemeyi kapatın bence müşteri hizmetlerini arayarak ki tekrar başınıza gelmesin.
Çok geçmiş olsun, sanıyorum hiçbir şekilde geri alamazsın. + konu baslıklarına dıkkat edelım lutfen, duzenledım.

Mobil ödemeyi kapatın bence müşteri hizmetlerini arayarak ki tekrar başınıza gelmesin.

Son düzenleme:
Çözüm

Türkcel Hattını arasam Şikayette bulunsam Nolur Karşıdaki kişiye Ve Birde Tazminat Davası Açmaya çalışşam 2700 tl için açamam değilmi

@Ahmetukudag, daha fazla masrafınız olur, karşı tarafın herşeyi sanal sahte oldugu ıcınde bir sonuca varamazsınız.

@Ahmetukudag, ben size genel bilgi veriyorum, bu konu bilişimcilerin ve hukukçuların konusu net bilgiyi anca onlardan alabilirsiniz.

Anladım Son Olarak 2700 Tl İçin Tazminat Açmaya Kalksam Kaç Tl Masrafım Olur Ve Kaç Tl Alırım?

Harçlar ne oranda bilmiyorum, avukat tutamazsınız en ucuzu 20-30 bın TL para ıster en alt yasal tarife öyle çünkü, danısmanlık alıp kendınız takıp etmenız gerekır onunda masrafını en iyi bir avukat bilir.

Harçlar ne oranda bilmiyorum, avukat tutamazsınız en ucuzu 20-30 bın TL para ıster en alt yasal tarife öyle çünkü, danısmanlık alıp kendınız takıp etmenız gerekır onunda masrafını en iyi bir avukat bilir.
Siz böyle bi durumda olsanız 2700 tl için avukatla uğraşırmıydınız Dava ile felan

Siz böyle bi durumda olsanız 2700 tl için avukatla uğraşırmıydınız Dava ile felan

Ben uğraşmazdım. sosyal ağlar uzerınden bu işler zor hele bu kod vs ıslerınde gerı alanını ya da yakalayanını duymadım.

Ben uğraşırdım. Tüm kanıtlarını hazırla git savcılığa ve müracat kalemine başvur. Ben de cuma günü gideceğim şikayete. İhmal etme sakın.

Arkadaşlar Ben Bedava uc Diye instagram sayfasına yazdım Oda benden telefon ve ıd istedi telefon nomu gönderdim sonra kod attı kodu söyledim Faturama 2700 yansıttı
Ben Bu parayı geri Nası alırım Dava Açsam Açabilirmiyim 2700 tl için Başka türlü nası bi ceza alabilir karşidaki şikayet etsem cebimden ne kadar para çıkar?
Nasıl düştünüz hocam bu tongaya, çok geçmiş olsun. Uc sizin tarafınıza geçtiyse, yani sizin hesabınıza geçtiyse, play store'dan nasıl ödeme iadesi alabileceğinizi araştırın. Böyle birşey var evet ✔️

Nasıl düştünüz hocam bu tongaya, çok geçmiş olsun. Uc sizin tarafınıza geçtiyse, yani sizin hesabınıza geçtiyse, play store'dan nasıl ödeme iadesi alabileceğinizi araştırın. Böyle birşey var evet ✔️
Tam tersi ************* Bir şahıs tarafından faturama yansıttılar mobil ödemeyle

böyle birşey var derken hangi konuda

Tam tersi ************* Bir şahıs tarafından faturama yansıttılar mobil ödemeyle

böyle birşey var derken hangi konuda
Yani uc sizin tarafınıza geçmedi, anladım. Geçmiş olsun, hukuk bilen genç birinden danışmanlık almanızı öneriyorum.

Etkileşim için üye olun ya da giriş yapın!

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Bu konuyu görüntüleyenler

• Geri