Web Analytics

iPhone 17 Pro Serisi Nasıl Olacak?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kreathex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 73
  • WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.
Yönetici
Kreathex

Kreathex

Administratör
Konular
113
Tepki Skoru
241
Meslek
Dijital Ajans
Apple, iPhone 17 Pro ve Pro Max ile tasarım değişikliklerinden birine hazırlanıyor. Yeni modeller, hem görünüm hem de donanım açısından önceki nesillere göre önemli yeniliklerle geliyor.

Daha Hafif ve Şık Tasarım
iPhone 17 Pro modelleri, titanyum yerine alüminyum çerçeve ile gelecek. Bu geçiş sayesinde cihazlar daha hafif ve ergonomik olabilir. Arka yüzeyde alüminyum ve cam karışımı yeni bir yapı kullanılacak. Ekranda ise daha dayanıklı ve yansıma önleyici bir kaplama yer alacak. Çizilmelere karşı dayanıklılık artacak.

Kamera Tarafında Büyük Yenilikler
Yeni Pro modellerinde daha büyük ve dikdörtgen kamera adası olacak. Lensler üçgen şekilde dizilmeye devam edecek. Telefoto kameranın çözünürlüğü 12 MP'den 48 MP'e çıkacak. Ayrıca tüm iPhone 17 serisinde 24 MP ön kamera bulunacak.

Donanım Güçleniyor
iPhone 17 Pro serisi, TSMC'nin 3. nesil 3nm süreciyle üretilen A19 Pro işlemciden güç alacak. Ayrıca 12 GB RAM ile gelecek. Bu artış, özellikle Apple Intelligence özellikleri ve çoklu görevler için önemli.

Apple’ın yeni tasarımı Wi-Fi 7 çipi, gelişmiş soğutma sistemi (buhar odası) ve kamera uygulamasında ön + arka kamera ile eş zamanlı video kaydı gibi özellikler de dikkat çekiyor. 48 MP’lik arka kamera sistemi sayesinde 8K video kaydı da yapılabilecek.

iPhone 17 Pro ve Pro Max Beklenen Yenilikler
  • Alüminyum çerçeve
  • Dikdörtgen kamera adası
  • Yansıma önleyici ve çizilmeye dayanıklı ekran
  • Apple A19 Pro işlemci
  • Apple Wi-Fi 7 çipi
  • 24 MP ön kamera
  • 48 MP telefoto kamera
  • Ön ve arka kamera ile eş zamanlı video kaydı
  • 8K video kaydı
  • 12 GB RAM
  • Buhar odası soğutma sistemi

Bir daha telefon alacak olayım asla iPhone almam. Samsung S serileri çok hoşuma gidiyor.

Telefonlar ikiye ayrılır, bir iPhone iki diğerleri. 🫣

• Beğen
Tepkiler: bha
Telefonlar ikiye ayrılır, bir iPhone iki diğerleri. 🫣
Alakası yok abi, öyle algı oluşturuldu yıllardır. iPhone ilk çıktığı modelinden bu zamana kadar kullanırım, pil yüzünden nefret ettim telefondan. Android cihazlar hep güvenilmez olarak manipüle edildi topluma. Şu an android cihazların çoğu canavar gibi yeminle.

iPhone 16 Plus bilmem kaç gb mı deseler, Samsung s25 ultra bilmem kaç gb mı deseler direkt s25 seçerim. Artık yumruklayasım geliyor telefonu.

@Tevfik, telefon elimden düşmez 24 saat rahat yetiyor şarjı 🤔 Iphone 15 düz 😂

@Tevfik, ekran parlaklığım %10, arka plan uygulamaları kapalı, konum servisleri kapalı mis kafa rahat sorun yok. 👍

Ekli dosyalar

• IMG_0942.webp
    IMG_0942.webp
    52,3 KB · Görüntüleme: 6
  • Beğen
Tepkiler: bha
iPhone 13 Pro Max ve 15 Plus kullanıyorum.

13 Pro Max şahsi 16'da içime sinmediği için almadım. 17'den umudum var bakalım.
15 Plus şirket verdi, onu iş için kullanıyorum. 13 Pro Max bence daha işlevsel geliyor.

Etkileşim için üye olun ya da giriş yapın!

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Bu konuyu görüntüleyenler

• Geri