Bence bu kadar paraları telefona vermek saçmalık max 20 bin verilmeliO kadar parayı samsung s25 ultraya yatırırım daha iyi![]()
Gönül ister ki o kadar fiyatlara uzun vadede kullanabileceğiniz bir telefon olsun maalesef şu durumda mümkün değil.Bence bu kadar paraları telefona vermek saçmalık max 20 bin verilmeli
beklenen zam, yapmasalardı sasardım. tamda modelimi yükseltmeyi düşünüyorum cok moral bozucu oldu bu.
Ya hocam belki maddi durumunuz çok iyidir ona hiç bir şey söyleyemem. Ama gidip de 16 Pro Max'e o kadar para vermek... Ne bileyim yazık ya.
Bana kalırsa, iPhone'un alınabilecek minimum modeli Pro'dur. Cihazı tam anlamıyla kullanmak ve verdiğin paranın karşılığını almak istiyorsan, en azından Pro modelini alman gerektiğini düşünüyorum. Düz ve Plus modellerde bazı özellikler kısıtlanmış ve daha sınırlı bir deneyim sunuluyor.Normal bir ıphone kullanıcıları için pro ve max serileri gereksiz. almadan once apple resmi sitesinden cihazları karşılaştırın fark yok denecek kadar az ama fiyata bakıyosun hemen hemen iki katı![]()
Ekran, işlemci, kamera, pil ömrü, bağlantı seçeneği gibi bir çok seçenek var aslında. Dışarıdan bakıldığında bunlar farkedilmiyor olabilir. Fakat kullanım noktasında belirgin özelliklerden bazıları bunlar.@Kreathex, düz ve pro arasında kamera haricinde ne fark var ki?
Telif içerik, reklam, ban, premium hesaplar ve diğer istek, öneri, şikayet konularının tamamı için [email protected] adresine e-posta gönderebilirsiniz.