Web Analytics

Kişisel Bakım Olarak Kendinize Neler Yapıyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tevfik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 107
  • WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.

Tevfik

Kayıtlı Üye
Konular
34
Tepki Skoru
191
Meslek
AR-GE Yöneticisi
Merhaba WF, evet absürt sorular kuşağında bugün kişisel bakım olarak kendinize neler yapıyorsunuz onlardan bahsedelim. Bugün ben kafamı komple kazıdım ve sakalı bayağı uzatıyorum :D Sanırım en etkili bakımım bu :D tabii diğer kişisel bakımlardan söz etmek istemiyorum onlar olması gerekiyor :D

Ülkece kişisel bakım olarak ellerimizi yıkıyoruz sadece bu aralar :D

Kişisel bakım olarak;

• Diş fırçala
  • Sakal tıraşı ol
  • Etek tıraşı ol

Bu kadar.

Vücut kıllarınıza özen gösterin

Sadece yüz değil vücut kıllarınız da ilgiyi ve biraz tıraşlanmayı hak ediyor. Pürüzsüz ve parlak bir görünümden bahsetmiyoruz elbette ama biraz özen kâfi. Özellikle genital tıraş partnerinizden artı puan almanızı sağlayabilir, bizden söylemesi! Ufak bir not: Vucüt ve yüzde kullandığınız tıraş aletlerini ayrı tutun.

IMG_5895.webp

Vücut kıllarınıza özen gösterin

Sadece yüz değil vücut kıllarınız da ilgiyi ve biraz tıraşlanmayı hak ediyor. Pürüzsüz ve parlak bir görünümden bahsetmiyoruz elbette ama biraz özen kâfi. Özellikle genital tıraş partnerinizden artı puan almanızı sağlayabilir, bizden söylemesi! Ufak bir not: Vucüt ve yüzde kullandığınız tıraş aletlerini ayrı tutun.

Ekli dosyayı görüntüle 496
Biraz reklam gibi olmuş. Ancak bu cihazı bende kullanmaya başladım, bayağı başarılı diyebilirim.

Biraz reklam gibi olmuş. Ancak bu cihazı bende kullanmaya başladım, bayağı başarılı diyebilirim.

Hocam zaten reklam amaçla paylastım belki kararlarını değiştirenler vardır diye ;)
Ben 2 senedir kullanıyorum bir tik bile demedi hala devam inşallah elimde bozulur dedim ama nerdeee.

Merhaba WF, evet absürt sorular kuşağında bugün kişisel bakım olarak kendinize neler yapıyorsunuz onlardan bahsedelim. Bugün ben kafamı komple kazıdım ve sakalı bayağı uzatıyorum :D Sanırım en etkili bakımım bu :D tabii diğer kişisel bakımlardan söz etmek istemiyorum onlar olması gerekiyor :D
Tevfik abi webmasterforum.net çağırdığın iyi oldu. :D Şu anlık forumu keşfediyorum. Teknoloji Forumdan geldiğimiz için kurumsal üyeliğimizi de aldık.

Köse olmak güzeldir diyip kenara çekiliyorum. Maks yüz temizleme toniği kullanıyorum. C vitamini nemlendirici sprey var. En son tekrar yüz yıkayıp yüz nemlendiricisi.

Son düzenleme:
Tevfik abi webmasterforum.net çağırdığın iyi oldu. :D Şu anlık forumu keşfediyorum. Teknoloji Forumdan geldiğimiz için kurumsal üyeliğimizi de aldık.

Köse olmak güzeldir diyip kenara çekiliyorum. Maks yüz temizleme toniği kullanıyorum. C vitamini nemlendirici sprey var. En son tekrar yüz yıkayıp yüz nemlendiricisi.
Kardeşim saçım varken; keşke köse olsaydım bu nasıl sakal 4 numara zımpara gibi derdim. Sonra saçım döküldü (hastalıktan dolayı) dedim Allah’ım iyi ki köse değilmişim tşk dedim🙏🏻

Etkileşim için üye olun ya da giriş yapın!

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Bu konuyu görüntüleyenler

• Geri