Bende iyiyim hocam, elimdeki siteyi büyütmeye çalışıyorum. Şuanlık herşey güzel gidiyor, keyiflendik vallahiSelamlar, Yazın aynı şekilde tempolu çalışmaya devam. Turizm sektörü durmak yok yola devam. Sizin nasıl gidiyor? Siz neler yapıyorsunuz?
Hedef yaş; 34Bende iyiyim hocam, elimdeki siteyi büyütmeye çalışıyorum. Şuanlık herşey güzel gidiyor, keyiflendik vallahi
Umarım siz de yolunuzu bulursunuz en kısa sürede![]()
Hangi avm abiBen de bu yaz avm’de son gaz çalışmaya devamhobilerim arasında akvaryum ve webmaster forum var
![]()
Forum KayseriHangi avm abi![]()
Hayır olsun hocam?Şu hastane işlerimi bitireyim ne yapacağıma karar vercem inşallah![]()
Hocam ıtp, afas+ hastalıklarım çıktı. Vücut kendi kendini yiyorHayır olsun hocam?
Biraz internette araştırdım da hocam Allah şifalar versin. Yapabileceğim bir şey olur veya konuşmak istersen yazabilirsin özelden.Hocam ıtp, afas+ hastalıklarım çıktı. Vücut kendi kendini yiyorAllah kimsenin başına vermesin
Hocam ıtp, afas+ hastalıklarım çıktı. Vücut kendi kendini yiyorAllah kimsenin başına vermesin.
Telif içerik, reklam, ban, premium hesaplar ve diğer istek, öneri, şikayet konularının tamamı için [email protected] adresine e-posta gönderebilirsiniz.