Web Analytics Made Easy - Statcounter

Tema düzenleyici

Öneri Nasıl ücretsiz web sitesi yapabilirim?

fatıma

WFN Üye
Çözüm
0
Tepki Skoru
2
Ticaret Puanı
0
Web Sitesi
Yok
Alanı
Belirtmemiş
1/3
Konu sahibi
Ben site oluşturmak istiyorum ama bir türlü oluşturamıyorum ücretsiz sadece bir websitesi oluşturmaya çalışıyorum ama her seferindeödeme yapmam gerektiğini söylüyor ne yapabilirim?
güzel sohbet topluluk bir uygulama varsa kullanırım...

Çözüm
Ben site oluşturmak istiyorum ama bir türlü oluşturamıyorum ücretsiz sadece bir websitesi oluşturmaya çalışıyorum ama her seferindeödeme yapmam gerektiğini söylüyor ne yapabilirim?

Konu başlığınızı düzelttim ve uygun kategoriye taşıdım, ücretsiz web sitesi yapamazsınız ücretli olarak alan adı domain yani site adresi ve sitedeki dosyaların barınabilmesi için hosting satın almanız gerekli, ancak şu şekilde ücretsiz hizmet veren pkatformlar var.

Konu başlığınızı düzelttim ve uygun kategoriye taşıdım, ücretsiz web sitesi yapamazsınız ücretli olarak alan adı domain yani site adresi ve sitedeki dosyaların barınabilmesi için hosting satın almanız gerekli, ancak şu şekilde ücretsiz hizmet veren pkatformlar var.

Oyla 0
Çözüm
Nasıl bir site kurmayı düşünüyorsunuz? Kişisel blog veya özgeçmiş gibi bir şey mi? Eğer böyle bir şey ise arkadaşın dediği gibi belirli sınırlamalar ile ücretsiz bir şekilde yapılabilir.

Oyla 0

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Sonraki Konu →

Soru  Siteniz için nasıl içerik oluşturuyorsunuz?

Foruma git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

İpuçları
Geri