Web Analytics Made Easy - Statcounter

Tema düzenleyici

Piyasadaki forumlar h.k

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GNG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 107
her forum sahibi malesef parayı bulamıyor. belli başlı tekelleşmi forumlar var onlar olabilir.

Ben TR de forumdan para kazanan adamıda görmedim orasıda ayrı bir konuda :D bir tane istisnamız var oda çok normal kaç yıllık geçmiş ve geliştirme ile yani.

Dostlar bildiğiniz üzere TR internet ortamında tekelleşmiş 2-3 adet forum sitesi var kurucuları ferrari ile gezerken kullanıcıları Tofaş ile geziyor ? Bu nasıl iş ? 😁

Adamlar forum sitesi açmış ilk başlarda herkesle ilgilendiler sonra pıt kayboldular ( parayı buldular ) adama ulaşmak için ağla karayı seçiyoruz 😁

demek istediğim şuki bence vatandaşlarında gözünü açması şart adam aylık 10milyon 20milyon para kaldırıyor bizim saf vatandaşımızda aylık 20.000tl ye çalışarak adamların forumunda alış yapıyorlar… denilecek çok şey varda sözler kifayetsiz
Haklı olduğun noktalar var ama bence biraz genelleme yapıyorsun dostum. Her büyük platformun kurucusu Ferraride geziyor diye bir şey yok, çoğu iş aslında ciddi emek ve uzun süreç sonucu büyüyor.

Bu tarz şeyleri kıskanacak yapıda birisi olsam bu forumda baska webmaster forumlarının tanıtımlarınn yapılmasına konularının açılmasına zaten izin vermem, Şuan buna izin veren tek webmaster forumu benim sanırım! adam ımzasında kendı forum sitesinin reklamını yapıyor ona bile karışmadım.

Gerekli mesaj sayı şartını tamamlamak için tanımadıgınız ınsanlar hakkında yorum yapacağınıza keşke kendini tanıt kategorisine kendinizi tanıtan bir mesaj yayınlasaydınız, daha güzel olurdu.

Gelelim konu sahibinin isyanına aslında ben kısmen katılıyorum, onun isyanı şuna, kardeşim düne kadar bir tane üyeniz yoktu bugün forumunuzdaki üyeleriniz sayesinde bir servet sahibi oldunuz çekildiniz kenara bıraktınız forumu 3-5 kendini bilmez egoist moderaörün eline bu nasıl iş? sizi siz yapan üyeleriniz değil mi? neden sahip çıkmıyorsunuz bu insanlara?

Tabi benim açımdan da sadece forum sahibi ya da forumlar değil devletten vergi kaçıran sistemdeki varsa bu açığı sonuna kadar kullanan herkes hırsızdır. Bu yapıyı destekleyen ve normal gören kişilerde ya vergi kaçırıyordur ya da aynı yolu izliyodur. bunun baska bir açıklaması yok.

20 küsür senedir bu piyasanın içindeyim tanıyoruz az çok insanları.
Sevgili kardeş muhtemelen yaşın benden küçük, kendini büyük bir sitenin sahibi olarak düşün hayatta bazı tempo evrelerinden sonra işleri birilerine devretmek isteyebilirsin; hayatın akışında bundan doğal bir şey yok. Devletimiz KKTC de şirket kurup faaliyet göstermesine izin veriyorsa o kişiyi vergi kaçırmakla suçlamak ne kadar doğru.

20 küsür senedir bu sektörde olman güzel bir şey fakat hala laf sokarak cevap veriyosun bu konuda eksik kalmışsın. R10'un sahibini tanımam etmem ismini bile bilmem ama hazır olan tema ve eklentilerle sıradan duruyor forumunu geliştirmeni öneririm. Site tanıtımı için kayıt olmuştum ama vazgeçtim selametle

Sevgili kardeş muhtemelen yaşın benden küçük, kendini büyük bir sitenin sahibi olarak düşün hayatta bazı tempo evrelerinden sonra işleri birilerine devretmek isteyebilirsin; hayatın akışında bundan doğal bir şey yok. Devletimiz KKTC de şirket kurup faaliyet göstermesine izin veriyorsa o kişiyi vergi kaçırmakla suçlamak ne kadar doğru.

20 küsür senedir bu sektörde olman güzel bir şey fakat hala laf sokarak cevap veriyosun bu konuda eksik kalmışsın. R10'un sahibini tanımam etmem ismini bile bilmem ama hazır olan tema ve eklentilerle sıradan duruyor forumunu geliştirmeni öneririm. Site tanıtımı için kayıt olmuştum ama vazgeçtim selametle

Forum ve konu sahibinde gördüğüm kıskançlık beni gerçekten güldürdü.

Şu mesajınızdan sonra baska bir ınsana konusma tavsiyesi vermeniz biraz garip doğrusu, Webmaster Forumu yani bu siteyi yaptığım için r10 danyasaklandım ve bunu anlayısla karsıladım ilkeleri kuralları olan bir platform saygı duymak lazım işine gelmeyen girmez üyede olmaz, ben oradan banlandıktan sonra bile r10 ve o site ile alakalı hiçbir kelimede reklam çıkmadım ki benim yerimde olan herkes zaten artık banlıyım onlarla işim yok çalabildiğim kadar kullanıcısnı çalayım der.

Belirtmek istiyorum konu burada r10 değil kimse kimseyede zorla bir şey satmıyor.

Burada satandan çok alana bakmak lazım, bir çoğunu benimde aklım almıyor gerçekten.

kendi rızanla satın alıyorsan kimseye şikat etmeyeceksin.

Devletimiz ihtiyacın yokken işsizlik maaşı almayıda hak olarak veriyor onuda alalım o zaman :) Bu kişinin bakış açısıyla alakalı bir durum haram helal bilmeyen kul yetim hakkı bilmeyen alır lafım yok.

Webmaster Forumunuz var ise tanıtım konusu açabilirsiniz bizim açımızdan bir sorun yok, biz biraz diğerlerinden farklıyız biraz. iyi forumlar.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

İpuçları
Geri