Web Analytics Made Easy - Statcounter

Tema düzenleyici

Duyuru Projelerim Hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 154
Durum
Kilitli Konu!
Yönetici
Garfield

Garfield

WFN Admin
Çözüm
34
Tepki Skoru
2,008
Ticaret Puanı
1
Web Sitesi
Var
Alanı
Forum Danışmanı
1/3
Konu sahibi
Arkadaşlar herkese selamlar,

Ufak bir duyuru yayınlamak istiyorum, 2025 yılının başından bu yana WebmasterForum.Net projesi dışında hiçbir proje ve domain ile bir bağım ve alakam kalmadı. Bir çoğunuz beni eski projelerimden tanıyorsunuz bunların bazılarını devir ettim, bazılarını kapattım, bazılarını uzatmadım vs. aşağıda yer alan alan adı/adları bana aittir, harici eski site ve domainler ile bir alakam bağım yok. Enerjimi ve vaktimi doğru kullanmak adına bundan sonra sadece bir projede yani burada yer almayı, sıfırdan yeni bir proje yapmayı ya da dahil olmayı kesinlikle düşünmüyorum. Emeklilik işim olarak bu projeyi (WFN'i) geliştirmeyi ve sadece burada yer alma kararımı, sizlere bildirmek istedim, sektördeki partnerlerim, tedarikçilerim, teknik ekibim haricinde kimseyle bir ortaklığım ya da resmi bağım bulunmamaktadır.

Sevgilerle.

Konu sahibi
dur yahu ne emeklliliği :D

Sağlığım ve ömrüm el verdiği sürece burayı geliştirmeye devam edip sonrasında ise projeyi yaşatacak ve ileriye taşıyacak kişi/kişilere devir edeceğim. Malum hiç birimiz bu dünyaya kazık çakmayacağız :) Çok emek verdim buraya umarım bir gün hak ettiği değeri görür.

Durum
Kilitli Konu!
Sonraki Konu →

WF Forumları Hakkında

Foruma git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

İpuçları
Geri