Web Analytics

Redmi note 14 aldım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Logan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 45
  • WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.

Logan

Kayıtlı Üye
Konular
8
Tepki Skoru
28
Arkadaşlar 3-4 gün önce Redmi note 14 aldım düz model.

Telefonda söylenen gibi donma kasma yok, kamerası diğer kullandığım note modelleri note 10 pro ve note 11pro plus tan daha iyi, kamerası 20x zoom, şarjı çok yeni olmasına rağmen çok iyi gidiyor sabah şarjdan alınca gün boyu gidiyor sabah 10 dan beri kullanıyorum %53 te şuan öyle diyim.

Günlük kullanım için mükemmel bir telefon.

Yeni telefon alma amacım, note 10 pro nun kamera sorununa şebeke sorunu bide ses sorunu eklendi kullanılır tarafı kalmadı bundan aldım telefon bana yetiyor.

Merak ettiğiniz soru varsa cevaplayabilirim ama pro plus modeli olmadığı için sorulacak pek soru yok gerçi.

Hayırlı olsun güle güle kullan.

güzel günlerde kullanman dileğiyle hayırlı olsun hocam

Bir zamanlar bende Redmi camiasındaydım. Telefon evet güzel ancak belli bir süreden sonra tamamen kendini kapatıyor.

Kullanıma bağlı olarak bildiğiniz şişiyor telefon. Belli aralıklarla format atmak yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

Redmi den sonra iPhone'a geçince tüm hantallık üzerimden kalktı diyebilirim.

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.

Bir zamanlar bende Redmi camiasındaydım. Telefon evet güzel ancak belli bir süreden sonra tamamen kendini kapatıyor.

Kullanıma bağlı olarak bildiğiniz şişiyor telefon. Belli aralıklarla format atmak yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

Redmi'den sonra iPhone'a geçince tüm hantallık üzerimden kalktı diyebilirim.

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.

Android'lerin hepsi aynı o şekilde bence abi. Sorun donanımda değil yazılımda.

Hayırlı olsun iyi günlerde kullan

Sağolun kardeşler, xiaomi dışında telefon kullanmam ben, bana göre sıkıntı yok note 14 ile daha iyi yapmışlar.

Herkes istediği telefonu alır İnşAllah

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.

Etkileşim için üye olun ya da giriş yapın!

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Bu konuyu görüntüleyenler

• Geri