Web Analytics

Soru Sigarayı nasıl bırakabilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 104
  • WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.
Yönetici
Garfield

Garfield

Administratör
Konular
321
Tepki Skoru
284
Meslek
Girişimci
Bırakanlar vardır belki, sabah aç karnına uyanır uyanmaz içmekle başlıyorum devamında ise günde zaman zaman 1,5 paket oluyor, gece bazen çok nadirde olsa uyku arasında kalkıp içip uyumaya devam ediyorum :(

Bırakamazsın abi, içmeye devam🚬

Her şey kafada bitiyor. Kesinlikle bırakabilirsin. Lise döneminde bende içiyordum. Bırakıcam diyip paketin için de 3-4 tane vardı. Birden bıraktım içmeyi.

Her şey kafada bitiyor. Kesinlikle bırakabilirsin. Lise döneminde bende içiyordum. Bırakıcam diyip paketin için de 3-4 tane vardı. Birden bıraktım içmeyi.

Kafada bitirmeyi tetikleyen ya da yardımcı olan şeyler arıyorum, örneğin eczanedeki nikotin bandı vs gibi.

Nikotin bandı vs bana göre işe yarayan şeyler değil. Direkt olarak kafada bitirmen lazım. Bunu etkileyen şeyin sağlık, maddiyat gibi şeyleri kendine bahane olarak sunabilirsin illa bir gerekçe arıyorsan.

Ben mtl cihazları kullandım, öncelikle amacım teşvik etmek yada yöneltmek değildir.
5 Temmuz 2024 de bir anda bıraktım ve mtl yani e sigarada sigara içim cihazlarına başladım, emin olun yediğim yemek olsun aldığım nefes olsun çok değişti aylar oldu ağzıma sürmüyorum artık e sigarayı da keyfi olarak içiyorum. E sigaranın detayları çok fazla her çeşidi içilmez çünkü sigaradan daha çok teklikelidir.

Ben mtl cihazları kullandım, öncelikle amacım teşvik etmek yada yöneltmek değildir.
5 Temmuz 2024 de bir anda bıraktım ve mtl yani e sigarada sigara içim cihazlarına başladım, emin olun yediğim yemek olsun aldığım nefes olsun çok değişti aylar oldu ağzıma sürmüyorum artık e sigarayı da keyfi olarak içiyorum. E sigaranın detayları çok fazla her çeşidi içilmez çünkü sigaradan daha çok teklikelidir.
Bence e-sigara falan tamamen saçmalık. Siz zaten bırakmayı kafanıza koymuşsunuz. Sonuçta istemeseniz vucuda nikotin e sigaradan da giriyor. Bırakamazdınız.

Kafada bitecek. Annem 40 senelik içiciydi, bir gün yeter dedi attı paketi, 7 senedir içmiyor. Babam da bypass ameliyatından sonra bırakrö, 10 sene oldu. Kafada bitirmediğin sürece diğer alet edevatları ostediğin kadar dene bırakamazsın.

Bence e-sigara falan tamamen saçmalık. Siz zaten bırakmayı kafanıza koymuşsunuz. Sonuçta istemeseniz vucuda nikotin e sigaradan da giriyor. Bırakamazdınız.
Yok öyle değil üstad işte :) Kullanmayan bilmiyor bunu ilk 3-4 ay çok zorladı beni yani içtiğim zaman rahatlatıyordu şuan öyle değil zevki ama ilk 6 ay dönemi zorlu diyorlar gerçekten de öyle.
Kullanmayan herkes diyor yani yok sigaradan daha zararlı felan öyle bir şey değil maalesef yabancı üniversitelerde karşılaştırma yaptıkları zaman esigara sigaradan daha az zararlı. Zararlı değil demiyorlar diyemezler sonuçta nikotin var fakat sigaradan daha az zararlı olduğu kanıtlanmış eğer okuduğum resmi haber sitelerini bulabilrsem buraya not bırakayım.

Lakin kafada bitirme olayını destekliyorum kafa da bitmez ise hiç bir türlü bitiremezsin.

Arkadaşlar be sigarayı nasıl azaltabılır ya da bırakabılırım? Bunun yolları yontelmlerı nelerdir? 🤔

Arkadaşlar be sigarayı nasıl azaltabılır ya da bırakabılırım? Bunun yolları yontelmlerı nelerdir? 🤔

1000045833.webp

O bizi bırakmadıktan sonra...

Abi senin kadar olmasa da ben 12 yaşımda başlayıp 15 yaşıma kadar sigara içtim, bir noktadan sonra nefes tıkanıklığı ve öksürme falan yaşamaya başladıktan sonra bıraktım. Bırakma süreci de çok zordu ama işin sonunda zor da olsa bıraktım. Bunun için belli bir taktik veya nikotin bandı gibi bir şey yok. Aniden karar verip aşırı direnç göstermek gerekiyor, bu direnç küçük yaşta biraz daha kolay gösteriliyor tabii.

Abi senin kadar olmasa da ben 12 yaşımda başlayıp 15 yaşıma kadar sigara içtim, bir noktadan sonra nefes tıkanıklığı ve öksürme falan yaşamaya başladıktan sonra bıraktım. Bırakma süreci de çok zordu ama işin sonunda zor da olsa bıraktım. Bunun için belli bir taktik veya nikotin bandı gibi bir şey yok. Aniden karar verip aşırı direnç göstermek gerekiyor, bu direnç küçük yaşta biraz daha kolay gösteriliyor tabii.

3 sene içenle 20+ sene içen arasında çok büyük fark var. Ama tamamen irade işi ya. Kafaya koyduğun zaman yapmalısın yani.

3 sene içenle 20+ sene içen arasında çok büyük fark var. Ama tamamen irade işi ya. Kafaya koyduğun zaman yapmalısın yani.
Kesinlikle, 20 sene içince sigara artık vücudunun bir parçası oluyordur bir nevi. Biraz kafa yapısını da değiştirmek gerekiyor. Sigarayı ciddi anlamda tiksinilmesi gereken pislik bir şey olarak görünce içesin azalıyor. Ben içtiğim zaman soba bacası gibi çekerdim ama şimdi yanımda içen insanların dumanı bile rahatsız ediyor.

Kesinlikle, 20 sene içince sigara artık vücudunun bir parçası oluyordur bir nevi. Biraz kafa yapısını da değiştirmek gerekiyor. Sigarayı ciddi anlamda tiksinilmesi gereken pislik bir şey olarak görünce içesin azalıyor. Ben içtiğim zaman soba bacası gibi çekerdim ama şimdi yanımda içen insanların dumanı bile rahatsız ediyor.

Benim arkadaş dolu küllüğün içinden izmaritleri alıp küle su koyup içmişti. Ondan sonra nefret etti ve bıraktı ahahahhahahha.

Etkileşim için üye olun ya da giriş yapın!

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Bu konuyu görüntüleyenler

• Geri