Web Analytics

TFC Ailesi Hoş Geldin Sefalar Getirdin.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tevfik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 74
  • WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.
Hoş gördüm. Elimde olan alan adı ve siteleri satmak/yeni pazar bulmak adına üye oldum. Umarım, güzel ticaret(ler) olur.

Hoş gördüm. Elimde olan alan adı ve siteleri satmak/yeni pazar bulmak adına üye oldum. Umarım, güzel ticaret(ler) olur.
Umarım kardeşim, bu arada Beşiktaş taraftarlarını topla bir araya kendimizi belli edelim😀

Dediğim gibi elimde olan alan adlarını lisans ile takas yapıp, siyahbeyaz'ı kurabiliriz. :)

Hoş geldiniz, sizi burada görmek güzel, teşekkür ederiz. Umarım keyifli vakit geçirirsiniz. Taleplerinizi bana iletmekten çekinmeyin lütfen. Keyifli Forumlar...

Tfc ve burayı gerçekten seviyorum. Samimi ve dostça bir yaklaşım var. Ayrıca forum yazılımı, kategori düzeni güzel. Umarım proje çok daha iyi yerlere gelir.

Tfc ve burayı gerçekten seviyorum. Samimi ve dostça bir yaklaşım var. Ayrıca forum yazılımı, kategori düzeni güzel. Umarım proje çok daha iyi yerlere gelir.

Bizde seni seviyoruz Berkin, seni burada gördüğümüz için mutluyuz eksik olma. :)

Ben de geldim buradayım, hoş bulduk. Teknoloji Forum FEED RSS'den bakınca faaliyetin sıfır olduğunu fark ettim. TFC, buraya transfer olmuş. Hayırlısı olsun. Anladığım kadarıyla TFC'yi gözden çıkartacaksınız.

Hoş geldiniz, yatırımlarımızın hepsini buraya çevirdik, topladık desek yanlış olmaz. Keyifli forumlar dilerim.

Bu konuyu görüntüleyenler

• Geri