Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hoş geldiniz, sizi burada görmek güzel, teşekkür ederiz. Umarım keyifli vakit geçirirsiniz. Taleplerinizi bana iletmekten çekinmeyin lütfen. Keyifli Forumlar...
Tfc ve burayı gerçekten seviyorum. Samimi ve dostça bir yaklaşım var. Ayrıca forum yazılımı, kategori düzeni güzel. Umarım proje çok daha iyi yerlere gelir.
Tfc ve burayı gerçekten seviyorum. Samimi ve dostça bir yaklaşım var. Ayrıca forum yazılımı, kategori düzeni güzel. Umarım proje çok daha iyi yerlere gelir.
Ben de geldim buradayım, hoş bulduk. Teknoloji Forum FEED RSS'den bakınca faaliyetin sıfır olduğunu fark ettim. TFC, buraya transfer olmuş. Hayırlısı olsun. Anladığım kadarıyla TFC'yi gözden çıkartacaksınız.
Telif içerik, reklam, ban, premium hesaplar ve diğer istek, öneri, şikayet konularının tamamı için [email protected] adresine e-posta gönderebilirsiniz.