Umarım kardeşim, bu arada Beşiktaş taraftarlarını topla bir araya kendimizi belli edelimHoş gördüm. Elimde olan alan adı ve siteleri satmak/yeni pazar bulmak adına üye oldum. Umarım, güzel ticaret(ler) olur.
Hoş gördüm. Elimde olan alan adı ve siteleri satmak/yeni pazar bulmak adına üye oldum. Umarım, güzel ticaret(ler) olur.
O şekilde de bir konu aç dilersen, teklifi kabul eden olursa her iki taraf için güzel ticaret döner.Dediğim gibi elimde olan alan adlarını lisans ile takas yapıp, siyahbeyaz'ı kurabiliriz.![]()
Tfc ve burayı gerçekten seviyorum. Samimi ve dostça bir yaklaşım var. Ayrıca forum yazılımı, kategori düzeni güzel. Umarım proje çok daha iyi yerlere gelir.
Ben de geldim buradayım, hoş bulduk. Teknoloji Forum FEED RSS'den bakınca faaliyetin sıfır olduğunu fark ettim. TFC, buraya transfer olmuş. Hayırlısı olsun. Anladığım kadarıyla TFC'yi gözden çıkartacaksınız.
Telif içerik, reklam, ban, premium hesaplar ve diğer istek, öneri, şikayet konularının tamamı için [email protected] adresine e-posta gönderebilirsiniz.