Web Analytics

Valorant sage mainlerin dengesizliği...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan speedz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 41
  • WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.

speedz

Kayıtlı Üye
Konular
1
Tepki Skoru
0
Uzmanlık
SEO Danışmanı
Selam millet, neden kimse Sage main'lerin dengesiz olduğundan bahsetmiyor? 8.05 patch'inden sonra slow orb'un yarıçapı %15 arttı ve wall HP'si de buff yedi. Chamber nerf yedi, Omen nerf yedi ama bu karakter güçlenmeye devam ediyor. Bir de Ascent ve Haven'da sürekli aynı yerden rush atan takım arkadaşları yok mu? A short'u tutmaya çalışıyorum, herkes mid push'a gidip ölüyor sonra "sage neredeydin" diye spam atıyorlar. İnsanın sinirlerini bozuyor valla.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Selam millet, neden kimse Sage main'lerin dengesiz olduğundan bahsetmiyor? 8.05 patch'inden sonra slow orb'un yarıçapı %15 arttı ve wall HP'si de buff yedi. Chamber nerf yedi, Omen nerf yedi ama bu karakter güçlenmeye devam ediyor. Bir de Ascent ve Haven'da sürekli aynı yerden rush atan takım arkadaşları yok mu? A short'u tutmaya çalışıyorum, herkes mid push'a gidip ölüyor sonra "sage neredeydin" diye spam atıyorlar. İnsanın sinirlerini bozuyor valla. Bu arada Valorant Points için BTKGame'i önerdiler, Riot'a göre paketlerde %15 civarı daha uygunmuş. 2050 VP paketi bile daha hesaplı. Daha önce oradan alan var mı? Şu anda RGX koleksiyonunu mağazamda kaçırmak istemiyorum, özellikle Phantom'ı almam lazım. Hit registration'ı daha iyi diyorlar, doğru mu?
RGX koleksiyonu nasıl mağazanızda acaba? Yoksa günlük yenilenen kaplamalara RGX mi geldi?

O kadar yabancı kaldım ki şu Valorant'a, en son ok atan bir elemanla oynuyordum ahahahhahaha.

O kadar yabancı kaldım ki şu Valorant'a, en son ok atan bir elemanla oynuyordum ahahahhahaha.
Boşverin hocam, toplam saatimi bilmiyorum ama rahat 1500 saat oynadım ve pişmanım. CS'ye geri döndükten sonra yaptığım hatanın farkına vardım. Bana göre CS, Valorant'tan en az 2 kat daha kaliteli bir oyun.

Boşverin hocam, toplam saatimi bilmiyorum ama rahat 1500 saat oynadım ve pişmanım. CS'ye geri döndükten sonra yaptığım hatanın farkına vardım. Bana göre CS, Valorant'tan en az 2 kat daha kaliteli bir oyun.

CS bana göre tüm FPS oyunlarını katlar. Pro olarak oynadım, bilgisayar kazandım, dolu ödül kazandım, betasından beri oynuyorum... CS bir tarafta, diğer oyunlar bir tarafta benim için. Umarım yakın zamanda bir bilgisayar alabilirsem atalım seninle.

Hocam yanlış anlamayın ama sizin konunuz direkt olarak reklam, oyunla alakalı yaşadığınız problem değil ki? Yazıya link sıkıştırmışsınız, bastıra bastıra firma ismi vermişsiniz. Sorduğunuz sorular ile sitem ettiğiniz konular bambaşka şeyler. RGX’in set olarak mağazaya gelmesi olayı biraz meh.. Forumda zaten web site tanıtımı ve satış yapabileceğiniz alanlar var. Keşke böyle bir şey yapmak yerine o alanları kullansaydınız

Bu konuyu görüntüleyenler

• Geri