Önemli olan gol, önemli olan 3 puan. Her zaman diyorum (bu arada Beşiktaşlıyım ben de)![]()
Hocam toprağıma hiç yakıştıramadım. Keşke Kayserispor'lu falan olsaydın ahahahhahaha.
Önemli olan gol, önemli olan 3 puan. Her zaman diyorum (bu arada Beşiktaşlıyım ben de)![]()
Kayserispor'u da destekliyorum elbette ama Beşiktaş iyidir iyiHocam toprağıma hiç yakıştıramadım. Keşke Kayserispor'lu falan olsaydın ahahahhahaha.
Kayserispor'u da destekliyorum elbette ama Beşiktaş iyidir iyi![]()
Üstadım çok geç değil senin içinde, önemli olan şampiyonluk yaşayamayan takımı tutmakKime göre neye göre diye sorarlar adama. Allah aşkına şu saatte Beşiktaş'ı tartısmayalım. Gel seni Galatasaray'lı yapalım.![]()
Üstadım çok geç değil senin içinde, önemli olan şampiyonluk yaşayamayan takımı tutmak![]()
Fenerbahçe için söyleyecek cidden sözüm yok adamlara çok çok ayıp olur vallaO zaman Fenerbahçe'li olman lazımdı ahahahahhahajau. Ay umarım @Sercan hocam fenerli değildir. Adam zaten sinirli...![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde, 5651 Sayılı Kanun’un 8. maddesi ile Türk Ceza Kanunu’nun 125. maddesi uyarınca, üyelerimiz tarafından yapılan tüm paylaşımların hukuki sorumluluğu ilgili üyeye aittir. WebmasterForum.NET hakkında yapılacak tüm hukuki şikayetler, iletişim bağlantımız üzerinden tarafımıza iletildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili mevzuat çerçevesinde incelenecek, gerekli işlemler yapılacak ve başvuru sahibine bilgi verilecektir.