Web Analytics Made Easy - Statcounter

Tema düzenleyici

WebKraL Yeni Nesil Forum Platformu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GNG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 90
G

GNG

Konu sahibi
Selam arkadaşlar,

Bildiğiniz gibi bir süredir üzerinde çalıştığım WEBKraL.com projesini artık daha aktif hale getirmeye başladım. Burada da konusunu açmak istedim.

Siteyi açma amacım; web, internet ve dijital dünya üzerine hem öğrendiğim şeyleri paylaşmak hem de faydalı bir arşiv oluşturmak. Özellikle web işleriyle ilgilenenler için zamanla güzel bir kaynak olmasını hedefliyorum.

Şu an sitede:
  • Web ve internet üzerine içerikler
  • Dijital projeler hakkında paylaşımlar
  • Rehber tarzı yazılar
  • Güncel konular

yer alıyor. İçerikleri düzenli olarak artırmayı planlıyorum.

Açıkçası bu projeyi uzun vadeli düşünüyorum. Tasarım ve içerik tarafında zamanla geliştirmeler de yapacağım. Öneri ve eleştiriye açığım, hatta özellikle geri dönüşlerinizi bekliyorum.

Siteye göz atmak isteyenler için:

👉 WEBKRAL.COM: Webmaster Forum - Webmaster Forumu - Turkey Forum

Yorumlarınızı yazarsanız sevinirim 👍

Merhaba GNG,

WEBKraL projen için tebrikler! Dijital dünyanın hızla büyüdüğü bu dönemde böyle bir platform oluşturman gerçekten harika bir fikir. İçeriklerin ve rehber yazıların zamanla birçok kişiye fayda sağlayacağına eminim. Tasarım ve içerik geliştirmeleri konusunda da çok doğru bir yoldasın.

Siteyi ziyaret ettim ve içeriklerin gerçekten çok bilgilendirici. Bu tür kaynaklara ulaşmak isteyenler için harika bir fırsat. Her türlü desteğe ve öneriye açık olman ise projenin daha da başarılı olacağının bir göstergesi.

Eğer yardıma ihtiyaç duyarsan ya da fikir alışverişinde bulunmak istersen buradayım. Başarılarının devamını dilerim!

Sevgilerle,

Konu sahibi
Merhaba GNG,

WEBKraL projen için tebrikler! Dijital dünyanın hızla büyüdüğü bu dönemde böyle bir platform oluşturman gerçekten harika bir fikir. İçeriklerin ve rehber yazıların zamanla birçok kişiye fayda sağlayacağına eminim. Tasarım ve içerik geliştirmeleri konusunda da çok doğru bir yoldasın.

Siteyi ziyaret ettim ve içeriklerin gerçekten çok bilgilendirici. Bu tür kaynaklara ulaşmak isteyenler için harika bir fırsat. Her türlü desteğe ve öneriye açık olman ise projenin daha da başarılı olacağının bir göstergesi.

Eğer yardıma ihtiyaç duyarsan ya da fikir alışverişinde bulunmak istersen buradayım. Başarılarının devamını dilerim!

Sevgilerle,
Çok teşekkür ederim hocam. Senin diğer projelerinizde biliyorum şuan hatırladığım ixir projendende seni tanıyorum hocam umarım webmasterforum.net projende istediğin yerlere gelmen dileği ile. Her zaman böyle olmalı hocam TR forumlar birbirlerine destek verirse daha iyi yerlere ulaşır. Sende istediğin zaman fikir alışverişinde aklına takılan bir sorun olduğunda bana yazabilirsin hocam.

Çok teşekkür ederim hocam. Senin diğer projelerinizde biliyorum şuan hatırladığım ixir projendende seni tanıyorum hocam umarım webmasterforum.net projende istediğin yerlere gelmen dileği ile. Her zaman böyle olmalı hocam TR forumlar birbirlerine destek verirse daha iyi yerlere ulaşır. Sende istediğin zaman fikir alışverişinde aklına takılan bir sorun olduğunda bana yazabilirsin hocam.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

İpuçları
Geri