Web Analytics

İpucu Windows 10 desteği ne zaman bitiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan R. Reddington
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 27
  • WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.

R. Reddington

Kayıtlı Üye
Konular
1.016
Tepki Skoru
22
Meslek
Webmaster
Windows 11 sürümlerini karşılaştırın. Windows 10, destek sonuna ulaştığında Microsoft 365 uygulamalarım desteklenmeye devam edecek mi? Windows 10'da Microsoft 365 uygulamaları desteği, Windows 10 desteğinin sona erdiği 14 Ekim 2025 tarihinde bitecek.

Az bir zamanımız kalmış o zaman. Windows 11 geçiş tam olarak nasıl olacak onu kestiremiyorum, çünkü iş yerinde kullanmış olduğum cihaz tam olarak desteklemiyor.

Az bir zamanımız kalmış o zaman. Windows 11 geçiş tam olarak nasıl olacak onu kestiremiyorum, çünkü iş yerinde kullanmış olduğum cihaz tam olarak desteklemiyor.

Abi en temızı format sonrası temız bir kurulum, ben 2-3 yıldır 11 kullanıyorum memnunum ofiste evde.

Abi en temızı format sonrası temız bir kurulum, ben 2-3 yıldır 11 kullanıyorum memnunum ofiste evde.
Evet evde bende Windows 11 kullanıyorum ancak iş yerinde 11 destekleyen cihazım yok maalesef. TPM desteklemiyor sanırım, araştırmak lazım.

Etkileşim için üye olun ya da giriş yapın!

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Bu konuyu görüntüleyenler

• Geri