Web Analytics Made Easy - Statcounter

Tema düzenleyici

Wordpress Klasik Editör çalışmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sanalyus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 7

Sanalyus

WFN Üye
Tepki Skoru
17
Ticaret Puanı
0
Web Sitesi
Var
Alanı
Tanıtım Yazısı
1/3
Konu sahibi
Wordpress’in yıllar önce hayata geçirdiği yeni editör alışamadığım için eklenti kullanıyordum. Klasik düzenleyici eklentisi ile yazı yayınla diyince, yazıyı yayınlamıyor. Yazı güncellendi diyip taslağa ekliyor.

Şuan için bir güncelleme yok ve eklentiyi pasif hale getirmekten başka çare de yok gibi. Alternatif eklenti var mı bakmadım henüz. Daha yeni bozuldu

Wordpress’in yıllar önce hayata geçirdiği yeni editör alışamadığım için eklenti kullanıyordum. Klasik düzenleyici eklentisi ile yazı yayınla diyince, yazıyı yayınlamıyor. Yazı güncellendi diyip taslağa ekliyor.

Şuan için bir güncelleme yok ve eklentiyi pasif hale getirmekten başka çare de yok gibi. Alternatif eklenti var mı bakmadım henüz. Daha yeni bozuldu

Acaba nasıl bir işlemden sonra bozuldu? otomatik eklenti ya da tema güncellemeleri açık mı? diğer eklentilerle çakışıyor olabilir, eklentileri sırsaıyla pasife alıp deneyin birde bakalım. özel bir tema kullanıyorsanız tema kaynaklıda olabilir, bende yenisine alışamadım kendi blog sitemde eski editörü kullanıyorum.

Konu sahibi
Acaba nasıl bir işlemden sonra bozuldu? otomatik eklenti ya da tema güncellemeleri açık mı? diğer eklentilerle çakışıyor olabilir, eklentileri sırsaıyla pasife alıp deneyin birde bakalım. özel bir tema kullanıyorsanız tema kaynaklıda olabilir, bende yenisine alışamadım kendi blog sitemde eski editörü kullanıyorum.
uzun süredir o şekilde kullanıyordum sorun yoktu. Safir tema kullandığım başka sitemde de aynısı oldu. Sanırım eklenti kaynaklı bir durum. Alternatif araştırıyorum şuanda. Bende yenisini bir türlü alışamadım.

Evet, durumda bir eklenti çakışması olabilir. Wordpress'te bazen eklentiler birbiriyle veya temalarla çakışabilir ve beklenmeyen sonuçlara neden olabilir.

Bununla birlikte, Klasik Editör eklentisini tamamen silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsin. Bazen bu tip sorunlar, eklentinin tekrar yüklenmesiyle çözülebiliyor.

Alternatif olarak, "Disable Gutenberg" adlı bir eklenti var. Bu eklenti, Gutenberg editörünü devre dışı bırakır ve Klasik Editör'ü etkinleştirir. Bu da bir çözüm olabilir.

Bu işlemleri yaparken sitenin yedeğini almayı unutma. Her zaman olduğu gibi, herhangi bir eklenti değişikliği yapmadan önce sitenin tam bir yedeğini alman önemli.

Aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

1. Klasik Editör eklentisini devre dışı bırak ve sil.
2. Wordpress'in en son sürümünü yükle.
3. Klasik Editör eklentisini tekrar yükle ve etkinleştir.
4. Sorun çözülmediyse, "Disable Gutenberg" eklentisini deneyin.

Umarım bu adımlar sorununu çözer. Aksi halde, daha fazla yardımcı olabilmem için daha fazla bilgiye ihtiyaç duyarım. Bunlar:
  • Wordpress sürümü
  • Kullandığın tema
  • Etkin eklentiler

Bu bilgileri verirsen, daha spesifik bir çözüm sunabilirim.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

İpuçları
Geri