Web Analytics

Soru Xenforo kategoriye tıklayınca yeni sayfaya geçme?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan raccoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 53
  • WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.

raccoon

Destek Oyun
Premium Üye
Konular
14
Tepki Skoru
61
Uzmanlık
Forum Danışmanı
Az önce fark ettim, örnek veriyorum bir kategorimiz var;

Valorant - Kategori
Genel - Forum
Yardım - Forum

Kategoriyi tıklanabilir nasıl yapılır örnek;

Bu şekilde.

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    60,1 KB · Görüntüleme: 8
Çözüm
Son düzenleme:
@MeHMeT01, @Garfield,
Teşekkür ederim, oldu.
Garfield hocamın attığı resimdeki gibi o alana {title} yazıp aktif etmemin amacı nedir acaba? Çünkü orayı kapattığım zamanda link yapısı oluyor kategorilerde?

her ıkı anlatım ayarıda yapman gereklı.

@MeHMeT01, @Garfield,
Teşekkür ederim, oldu.
Garfield hocamın attığı resimdeki gibi o alana {title} yazıp aktif etmemin amacı nedir acaba? Çünkü orayı kapattığım zamanda link yapısı oluyor kategorilerde?
O seçenek mesajlarda paylaşılan URL adreslerine ait title alanındaki başlığı göstermek için gerekli bir seçenektir aktif etmenizde fayda var.

O seçenek aktif etmeden bir url eklendiğinde bu şekilde görünecektir: https://webmasterforum.net/konular/xenforo-kategoriye-tiklayinca-yeni-sayfaya-gecme.84474

Aktif edildiğinde URL sayfa başlığını gösterecektir örnek: Xenforo kategoriye tıklayınca yeni sayfaya geçme? | Webmaster Forum {WF}

anlatabildim umarım :)

O seçenek mesajlarda paylaşılan URL adreslerine ait title alanındaki başlığı göstermek için gerekli bir seçenektir aktif etmenizde fayda var.

O seçenek aktif etmeden bir url eklendiğinde bu şekilde görünecektir: https://webmasterforum.net/konular/xenforo-kategoriye-tiklayinca-yeni-sayfaya-gecme.84474

Aktif edildiğinde URL sayfa başlığını gösterecektir örnek: Xenforo kategoriye tıklayınca yeni sayfaya geçme? | Webmaster Forum {WF}

anlatabildim umarım :)
Anladım çok teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyenler

• Geri