Teşekkürler hoşbuldum.Merhaba Burak bey öncelikle hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Konunuzu biraz daha uygun kategoriye taşıdım. XenForo konusunda yardımcı olmaya çalışmanız çok güzel. Konu içerisinde sizlere özel olarak çok soru gelecektir diye tahmin ediyorum
Tekrardan hoş geldiniz
eklenti ve tema yazma hariç diğer hatalarda vb çözüm üreteblirim.Burak bey hoş geldiniz, XenForo konusunda ne gibi destek verebilirsiniz? Eklenti yazabiliyor musunuz? Merak ettiğim için soruyorum kısaca bahsedebilme imkanınız var mı acaba?
Elinize emeğinize sağlık, yapmış olduğunuz düzenlemeleri dilerseniz paylaşabilirsiniz sitemizdeeklenti ve tema yazma hariç diğer hatalarda vb çözüm üreteblirim.
tema için benzersiz bi edit yapabilirim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde, 5651 Sayılı Kanun’un 8. maddesi ile Türk Ceza Kanunu’nun 125. maddesi uyarınca, üyelerimiz tarafından yapılan tüm paylaşımların hukuki sorumluluğu ilgili üyeye aittir. WebmasterForum.NET hakkında yapılacak tüm hukuki şikayetler, iletişim bağlantımız üzerinden tarafımıza iletildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili mevzuat çerçevesinde incelenecek, gerekli işlemler yapılacak ve başvuru sahibine bilgi verilecektir.