Web Analytics Made Easy - Statcounter

Tema düzenleyici

Ücretli XenForo Siber Ayar Ve Google Hosting

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İMRAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 184

İMRAN

WFN Üye
Çözüm
0
Tepki Skoru
10
Ticaret Puanı
0
1/3
Konu sahibi
itxenjg.png

8qb9z82.png

FİYAT:400 TL

Lisanslı Sitelere Hizmet Verilmektedir.
Satın Almadan önce iletişime geçin.

Konu sahibi
xenforo deyince aklıma estetik ve yumuşak güzel hatlar geliyor :D biz vbulletinin keskin hatlarına alışmışken geldi kalbimizi fethetti :) ama o sıra forumculuk ölmek üzereydi.. daha erken gelseydin çok farklı yerlerde olurduk :)

-geçmişe özlem
Tekrardan o günler gelcek.;)

yaklaşık 20 yılı devirdim forumculukta ama tutturanlar devam ediyor bir şekilde tabi bir çoğu da kapanma noktasına geldi 10'larca da kapanan oldu.

galiba zamanın şartlarına ve isteklerine ayak uydurmakla alakalı xenf. vbulletin phpbb vd. sadece araç olduğunu unutuyorum.

Konu sahibi
yaklaşık 20 yılı devirdim forumculukta ama tutturanlar devam ediyor bir şekilde tabi bir çoğu da kapanma noktasına geldi 10'larca da kapanan oldu.

galiba zamanın şartlarına ve isteklerine ayak uydurmakla alakalı xenf. vbulletin phpbb vd. sadece araç olduğunu unutuyorum.
Kalıcılık her daim iyidir.Aç kapa olunca olmaz.Devir her daim değişebilir.Aç kapa oluyorsa kişi ya kendi kendine eğleniyordur veya ego vs için uğraşıyordur.
Şuan 0 kullanıcı olan forumlar halen açık.Zamandan ve devre göre internet değişebilir.Süreç bu sadece.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Sonraki Konu →

İpucu  XenForo Forum Üyelerin Özel Mesajlarını DM'leri Toplu Olarak Silme

Foruma git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

İpuçları
Geri