Web Analytics

Xenforo'da çok fazla eklenti kullanmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Akyol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 19
  • WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.

Akyol

Kayıtlı Üye
Konular
8
Tepki Skoru
18
Uzmanlık
Girişimci
Xenforo'nun uçsuz bucaksız bir sistem olduğunu içine girince anladım. İlk forum deneyimimi Xenforo ile yaptım. Şimdi mantığını çözdüm. Ama foruma yenilikler eklemek istedikçe sürekli eklenti kullanmam gerekiyor. Çok fazla eklenti kullanmak forumu nasıl etkiler?

Yüklü eklentiler mesela şunlar. Daha özellik eklemek için yenilerini şuan bekletiyorum.

Screenshot_24.webp

Screenshot_25.webp

Screenshot_26.webp

Screenshot_27.webp

Merhaba, düzgün bir alt yapıda kullandığınız takdirde herhangi bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Evet Xenforo çok fazla eklenti kullanılan bir yazılım fakat aynı şekilde bu yazılımlarla bile hızlı olmayı başaran bir yazılım.

Merhaba, düzgün bir alt yapıda kullandığınız takdirde herhangi bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Evet Xenforo çok fazla eklenti kullanılan bir yazılım fakat aynı şekilde bu yazılımlarla bile hızlı olmayı başaran bir yazılım.
Şuan limitsiz hosting ile beni idare ediyor. Ama bazen 300 online görünce artık hosting yetersiz kalıyor. Sürekli olmadığı için şimdilik böyle kullanmaya devam ediyorum. İlerleyen zamanda sunucuya geçeceğim.

Cevap için teşekkürler, gönül rahatlığıyla eklenti kullanmaya devam edeyim :)

Şuan limitsiz hosting ile beni idare ediyor. Ama bazen 300 online görünce artık hosting yetersiz kalıyor. Sürekli olmadığı için şimdilik böyle kullanmaya devam ediyorum. İlerleyen zamanda sunucuya geçeceğim.

Cevap için teşekkürler, gönül rahatlığıyla eklenti kullanmaya devam edeyim :)
Xenforo hosting sevmez. Xenforo özgür ruhludur.

Tabi ki de şu an için kullanım yapabileceğiniz bir alt yapı ama sizin de dediğiniz gibi belirli kriterleri tamamlayıp üzerine geçtikten sonra sunucuya geçme vakti gelecektir. :)

Naçizane tavsiyem gerçekten ihtiyacınız olan eklentileri forumunuza kurun yoksa işin içinden çıkamazsınız.

Rica eder, keyifli forumlar dilerim.

Bu konuyu görüntüleyenler

• Geri