Web Analytics

Yardım XenForo'da Terfi Sistemi Oluşturmak İstiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tevfik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 39
Webmaster Forum Webmaster Forum

Tevfik

Kayıtlı Üye
Konular
2
Uzmanlık
Forum Danışmanı
Merhaba WFN ailesi,

XenForo'da terfi sistemi oluşturmak istiyorum. Örneğin bir kullanıcı 500 mesaj sayısına ulaştığında Silver üye, 1.000 mesaj sayısına ulaştığında ise Gold üye olsun. Fakat bu terfi sistemini yaparken, bir de özel bir alan oluşturmak istiyorum. Buna en güzel örneklerden birini aşağıda görsel olarak sunmaktayım.

XenForo içerisinde böyle bir eklenti mevcut mu? Mevcut ise nasıl ve nereden temin edebilirim? Bir de terfi içerisinde imza eklemek istiyorum üyelere ama bir türlü beceremedim (imza olarak kullanıcı gruplarında izinleri var) bu konu hakkında yorumlarınıza ihtiyacım var.

ornek.webp

Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Çözüm
Merhabalar, işleyiş için eklentiye gerek yok, xenforonun kendı ıcındekı terfi sıstemıyle bunu kolayca yapabılırsınız, yeni bir uye grubu olusturun orneğin adı terfi 1 olsun, daha sonra terfi sıstemı gelıp bir kural belırleyın x kadar mesajı olan terfi 1 grubuna yükseksin şeklınde.

2. sorunuzu tam olarak anlamadım verdıgınız ornek html sayfa yapımı temem köklü premıum uye satıs sayfası, bu xenforo ıcınde yer alan html sayfa olustur kısmından yapabılır ya da bir eklentıyle de cozume gidebılırsınız.

3. sorunuz ımza yetkısı sorunu bu sorunun temel xf kaynaklı oldugu dusuncesındeyım, aynı sorunu gecmıs zamanda bende aşamamıştım.
Merhabalar, işleyiş için eklentiye gerek yok, xenforonun kendı ıcındekı terfi sıstemıyle bunu kolayca yapabılırsınız, yeni bir uye grubu olusturun orneğin adı terfi 1 olsun, daha sonra terfi sıstemı gelıp bir kural belırleyın x kadar mesajı olan terfi 1 grubuna yükseksin şeklınde.

2. sorunuzu tam olarak anlamadım verdıgınız ornek html sayfa yapımı temem köklü premıum uye satıs sayfası, bu xenforo ıcınde yer alan html sayfa olustur kısmından yapabılır ya da bir eklentıyle de cozume gidebılırsınız.

3. sorunuz ımza yetkısı sorunu bu sorunun temel xf kaynaklı oldugu dusuncesındeyım, aynı sorunu gecmıs zamanda bende aşamamıştım.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyenler

Dikkat!

Telif içerik, reklam, ban, premium hesaplar ve diğer istek, öneri, şikayet konularının tamamı için "help[@]webmasterforum.net" adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Geri