Web Analytics Made Easy - Statcounter

Tema düzenleyici

Ücretli XFox.Net SATILIK.

Fekeli

WFN Üye
Çözüm
0
Tepki Skoru
7
Ticaret Puanı
0
1/3
Konu sahibi
  • Site adresi: XFox.Net
  • Site satış fiyatı: 23.000 TL ( Cüzzi miktarda Pazarlık )
  • Sitenin açılış tarihi: Aralık 2025
  • DA / PA Değerleri: 12 / 21
  • Günlük hit sayısı: 20-50
  • Ziyaretçi kaynağı: Google
  • Domainin yaşı: Temmuz 2024 - Temmuz 2026 - Alan kişiye 1 yıl uzatma HEDİYEM.
  • Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Bütün domain + site içeriği ne varsa herşey dahildir.
  • Hosting dahil mi?: Hosting dahil değildir. En fazla 1 hafta idare edebilirim.
  • Banlı olduğu sponsor var mı?: Hayır yok.
  • Banlı olduğu arama motoru var mı?: Hayır yok.
  • Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: { Özel yazılım php pdo olarak yazılmıştır. }
  • Yazılım lisans sonlanma zamanı: Tema veya yazılım lisanslanmadı, alan kişi lisanslayabilir. Özel tasarım yapıldı tarafımca.
  • Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: Hayır yoktur.
  • Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller:

Yazılım özel olarak PHP PDO olarak yazılmıştır. Tasarımı bizzat kendim fikirlerim ve düşüncelerim sonucu ortaya çıkararak yaptım. Aklıma gelebilecek bütün özellikleri admin panele ekledim. Tabiki alıcı kişinin gözünde kendince eksik alanlar olabilir özellik açısından, isteyen istediği özelliği dilediği gibi ekleyip kullanabilir.

SPAM ÜYELİK - SPAM MAİL - SPAM İSİM SOYİSİM gibi vb. daha aklıma gelmeyen bir çok özellik mevcut.
R10 tarzı özel bildirim ekleme - navbar apps menü vb. gibi kullanım açısından en kolay olabilecek fikirleri ekledim.
İçerik girmek için yönetim panelinde BLOG menüsü mevcut.

Admin panele giriş için özel olarak 2FA [ Google Authenticator ] ekledim. Telefondan o kodu girmeden admin panele kesinlikle giriş yapamaz admin olan kişi. İsteyen admin panelinden kullanıma kapatabilir. Görsel olarak en son eklendi.

Henüz ne bir banner reklamı ne bir google adsense için uğraşmadım. İşlerim yoğun şehir içi şehir dışı çalıştığım için zaman ayıramıyorum. Kesinlikle ilgilenebilecek bir arkadaşın almasını isterim. Yani üzerinde SEO yapılırsa ekmek bile yedirebilecek PROJE aslında. Domain PREMİUM sağlam bir domaindir.

Sadece şu tasarımı yaptırmaya kalksanız, sayfa başına istenilen ücretleri biliyorsunuz. Çerez parasına veriyorum. PAZARLIK ÇOK CÜZZİ. Mümkünse değerini bilecek arkadaşa satılmasını istiyorum. Çok özenerek uğraştığım bir projeydi. Ben herhangi bir ödeme platformu ile anlaşmadım. Alıcı kişi PAYTR gibi herhangi bir firmayla anlaşıp ödeme alabilir. Ödeme sayfası da mevcut hazır sitenin.

Aklıma gelenler ve yaptıklarımı yazdım. Ciddi alıcı arkadaşlar özel mesajla iletişime geçebilir. Lütfen o olur mu bu olur mu gibi gereksiz zamanımızı alacak polemiklere girmeyelim. Hepimizin zamanı değerli.

ADMİN PANELİ- ÜYE SAYFASI - GİRİŞ SAYFALARINDAN GÖRÜNTÜLER

1.webp
2.webp
1775844112410.webp
4.webp
5.webp
6.webp

Konu sahibi
Güzel bir sistemi varmış, yalnız blog kısmındaki görseller çok geç yükleniyor baktım hem boyut olarak büyük hem de hizliresim'den çekiyor. Buna el atılsa blog index daha hızlı olacaktır.

İyi satışlar bol kazançlar :)

Teşekkürler.

Bahsettiğin olay aslında wordpress kullananlar bilir, LazyLoad eklentisinde ki özelliği ayarladım bilerek.

Önceki tecrübelerimden bu şekilde olması daha mantıklı. İsteyen dilediği gibi ayarlayabilir.

Hizliresimden içerik çekmiyor. Hizliresim aracılığıyla içerik gösterimi sağlıyor, yani herhangi bir resim yükleme sitesi ile link yoluyla sitede blog içeriklerinde gösterim sağlayabilirsiniz. Tabiki siteyi alacak arkadaş bunları kendine göre nasıl istiyorsa kullanabilir.. Bunlar ince teferruatlar hocam.

Ben kendi bildiğim doğrular çerçevesinde ilerlemeye çalıştım.

Konu sahibi
Mehmet_Yilmaz

Ödeme sayfası mevcut 3 paket halinde fakat ben herhangi bir PAYTR tarzında firmaya başvuru vs yapmadım.

Evet geliştirmeye açık bir proje hocam. İstediğiniz her türlü özelliği ekleyebilirsiniz. PHP dilinde yazıldı.

Yani herhangi bir sınırlama yok. Benim aslında bu projeyle alakalı çok güzel düşüncelerim vardı.

Bir kaç hosting firmasıyla çalışmak gibi, tabi bu örnek bunlardan bir tanesi.

Alacak arkadaş yeter ki bilgili ve ilgili olsun, gerisi teferruat bence hocam. Global çapta güzel bir proje. İşlerimin yoğunluğundan dolayı artık ilgisiz kalmaya başladı site.

Ciddi almayı düşünen arkadaş için, güzel bir rakama verebilirim. Değerini öldürmemek şartıyla tabiki.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

İpuçları
Geri