Web Analytics Made Easy - Statcounter

Tema düzenleyici

Yapay zeka ile xenforo sorunlarını çözmek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sanalyus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 36

Sanalyus

WFN Üye
Çözüm
0
Tepki Skoru
27
Ticaret Puanı
0
Web Sitesi
Var
Alanı
Tanıtım Yazısı
1/3
Konu sahibi
Selamlar,

Forumda bazı hatalar ve yapmak istediğim değişiklikler vardı. ChatGpt kullanarak tüm sorunları çözüme kavuşturdum. Benzer konularda veya forum ile alakalı sorunlarda sizlerde eğerki internette çözüm bulamazsanız yapay zeka ile çözüme kavuşturabilirsiniz.

Tabi biraz zaman alıyor, deneme yanılma yapılıyor ama çözüme kavuşuyor.

Neler yaptım?
  • Stick sidebar çalışmıyordu. Çözüldü.
  • Direkt mesajları okurken mobil cihazlarda sadece son mesaj gözüküyordu. Önceki mesajlar gözükmüyordu. Çözdülü.
  • Direkt mesajları okurken footer'dan sonra aşağı doğru uzanan boşluk çözüldü.
  • Medya eklentisinde görseller yan yana 4'lü şekildeydi. şablon değişikliği ile yan yana 6'lı yapıldı.
  • Medya görselleri mobilde alt alt tek tek gözüküyordu. Yan yana 2'li olacak şekilde düzenlendi.
  • Makale içerikli yazılar (article) listeleme sayfası düzenlendi. Yazılar en başta 1, altında 2'li ve altında 4'lü olarak gözüküyordu. En üsteki ve altındaki 2'li çok büyük gözüküyordu. Hepsini yan yana satırlarda 4'lü gözükecek şekilde ayarladım.
  • Mobilde de makale listeleme sayfası yan yana 2'li şekilde ayarlandı.

Büyük ihtimalle yapay zekayı kullanarak forumda daha fazla düzenlemeler yapacam. Ve ücretsiz olarak bulduğum bu temayı geliştirecem.

Sadece şunu merak ettim. Onu da yapay zekaya sorarım ama burda da sorayım:
Yaptığım bu değişiklikler, eğerki temaya güncelleme gelirse ve güncelleme yaparsam. Bu değişiklikler gider mi :)

Herkese iyi forumlar.

Sonraki konu →

Ücretli  Xenforo Siber Ayar Ve Güvenlik Hizmeti

• İMRAN
  • Cevaplar: 1
Selamlar,

Forumda bazı hatalar ve yapmak istediğim değişiklikler vardı. ChatGpt kullanarak tüm sorunları çözüme kavuşturdum. Benzer konularda veya forum ile alakalı sorunlarda sizlerde eğerki internette çözüm bulamazsanız yapay zeka ile çözüme kavuşturabilirsiniz.

Tabi biraz zaman alıyor, deneme yanılma yapılıyor ama çözüme kavuşuyor.

Neler yaptım?
  • Stick sidebar çalışmıyordu. Çözüldü.
  • Direkt mesajları okurken mobil cihazlarda sadece son mesaj gözüküyordu. Önceki mesajlar gözükmüyordu. Çözdülü.
  • Direkt mesajları okurken footer'dan sonra aşağı doğru uzanan boşluk çözüldü.
  • Medya eklentisinde görseller yan yana 4'lü şekildeydi. şablon değişikliği ile yan yana 6'lı yapıldı.
  • Medya görselleri mobilde alt alt tek tek gözüküyordu. Yan yana 2'li olacak şekilde düzenlendi.
  • Makale içerikli yazılar (article) listeleme sayfası düzenlendi. Yazılar en başta 1, altında 2'li ve altında 4'lü olarak gözüküyordu. En üsteki ve altındaki 2'li çok büyük gözüküyordu. Hepsini yan yana satırlarda 4'lü gözükecek şekilde ayarladım.
  • Mobilde de makale listeleme sayfası yan yana 2'li şekilde ayarlandı.

Büyük ihtimalle yapay zekayı kullanarak forumda daha fazla düzenlemeler yapacam. Ve ücretsiz olarak bulduğum bu temayı geliştirecem.

Sadece şunu merak ettim. Onu da yapay zekaya sorarım ama burda da sorayım:
Yaptığım bu değişiklikler, eğerki temaya güncelleme gelirse ve güncelleme yaparsam. Bu değişiklikler gider mi :)

Herkese iyi forumlar.

Alt tema Ana tema olarak 2 adet temanız var ise gitmez, güncelleme cıktıgında ana tema güncellenir, sizin yaptıgınız çalışmalar ise alt temaya uygulanır.

Konu sahibi
Alt tema Ana tema olarak 2 adet temanız var ise gitmez, güncelleme cıktıgında ana tema güncellenir, sizin yaptıgınız çalışmalar ise alt temaya uygulanır.

Direkt ana tema olarak kullanıyorum. Başka tema yok. Tam olarak mantık nasıl işliyor alt tema yapınca ne oluyor yani?
IMG_7518.webp

Default tema güncelleme almaz ki, kendimiz şablonları manuel güncelleriz oda gerekirse. Özel temalarda ana tema ve child tema olur. yapımcısı yeni çıkacak XF sürümleriyle ilgili güncelleme yapabilsin diye.

Soruna gelirsek: büyük ihtimalle yaptığın değişikliklerin çoğu, temaya direkt müdahale şeklindeyse, tema güncellemesi geldiğinde üstüne yazılabilir ve kaybolabilir.

Konu sahibi
Default tema güncelleme almaz ki, kendimiz şablonları manuel güncelleriz oda gerekirse. Özel temalarda ana tema ve child tema olur. yapımcısı yeni çıkacak XF sürümleriyle ilgili güncelleme yapabilsin diye.
Özel tema kullanıyorum. Adını ben Default olarak değiştirdim. Bir sürü de düzenleme yaptım.

Soruna gelirsek: büyük ihtimalle yaptığın değişikliklerin çoğu, temaya direkt müdahale şeklindeyse, tema güncellemesi geldiğinde üstüne yazılabilir ve kaybolabilir.
Temaya güncelleme gelirse nasıl bir yol izlemem lazım?
Yapılan değişiklikleri nasıl saklayabilirim

Eğer yaptığın değişiklikler tema dosyalarının (template, CSS, JS) içine direkt müdahale ise, tema güncellemesi geldiğinde bu dosyalar genelde üstüne yazılır ve yaptığın değişiklikler silinir.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

İpuçları
Geri