Selamlar,
Forumda bazı hatalar ve yapmak istediğim değişiklikler vardı. ChatGpt kullanarak tüm sorunları çözüme kavuşturdum. Benzer konularda veya forum ile alakalı sorunlarda sizlerde eğerki internette çözüm bulamazsanız yapay zeka ile çözüme kavuşturabilirsiniz.
Tabi biraz zaman alıyor, deneme yanılma yapılıyor ama çözüme kavuşuyor.
Neler yaptım?
Büyük ihtimalle yapay zekayı kullanarak forumda daha fazla düzenlemeler yapacam. Ve ücretsiz olarak bulduğum bu temayı geliştirecem.
Sadece şunu merak ettim. Onu da yapay zekaya sorarım ama burda da sorayım:
Yaptığım bu değişiklikler, eğerki temaya güncelleme gelirse ve güncelleme yaparsam. Bu değişiklikler gider mi
Herkese iyi forumlar.
Forumda bazı hatalar ve yapmak istediğim değişiklikler vardı. ChatGpt kullanarak tüm sorunları çözüme kavuşturdum. Benzer konularda veya forum ile alakalı sorunlarda sizlerde eğerki internette çözüm bulamazsanız yapay zeka ile çözüme kavuşturabilirsiniz.
Tabi biraz zaman alıyor, deneme yanılma yapılıyor ama çözüme kavuşuyor.
Neler yaptım?
- Stick sidebar çalışmıyordu. Çözüldü.
- Direkt mesajları okurken mobil cihazlarda sadece son mesaj gözüküyordu. Önceki mesajlar gözükmüyordu. Çözdülü.
- Direkt mesajları okurken footer'dan sonra aşağı doğru uzanan boşluk çözüldü.
- Medya eklentisinde görseller yan yana 4'lü şekildeydi. şablon değişikliği ile yan yana 6'lı yapıldı.
- Medya görselleri mobilde alt alt tek tek gözüküyordu. Yan yana 2'li olacak şekilde düzenlendi.
- Makale içerikli yazılar (article) listeleme sayfası düzenlendi. Yazılar en başta 1, altında 2'li ve altında 4'lü olarak gözüküyordu. En üsteki ve altındaki 2'li çok büyük gözüküyordu. Hepsini yan yana satırlarda 4'lü gözükecek şekilde ayarladım.
- Mobilde de makale listeleme sayfası yan yana 2'li şekilde ayarlandı.
Büyük ihtimalle yapay zekayı kullanarak forumda daha fazla düzenlemeler yapacam. Ve ücretsiz olarak bulduğum bu temayı geliştirecem.
Sadece şunu merak ettim. Onu da yapay zekaya sorarım ama burda da sorayım:
Yaptığım bu değişiklikler, eğerki temaya güncelleme gelirse ve güncelleme yaparsam. Bu değişiklikler gider mi
Herkese iyi forumlar.