Chanson
Kayıtlı Üye
- Konular
- 1
- Tepki Skoru
- 2
- Meslek
- Yazılım Hizmetleri
Merhabalar tüm forum üyeleri. Sorum başlıktaki gibi. 300k bütçem var ve bu fiyat civarlarına ilk arabamı almak istiyorum.
Arabadan beklediklerim (Haliyle parasına göre):
--Sanayiyle beni çok uğraştırmayacak ve yolda bırakmayacak bir araba
--Nispeten tip olarak düzgün bir araba
Baktığımda bu fiyatlara daha çok Albea, Lada Vega araçlarını çok gördüm. Bir tane de 280k ya ağır hasarlı ama tamamen yenilenmiş ve muayeneden geçmiş bir Opel Astra Sedan 1.3 CDTI Enjoy buldum ama tabii ne kadar sağlıklı olur o konuda bir fikrim yok.
Yaşım 18 ve buna göre araba önermenizi istiyorum yani Broadway, Tofaş tarzında bir araba almak değil amacım.
Görüp bilgisi olan abilerim, ablalarım, kardeşlerim yorumlarını bırakırsa çok memnun olurum.
Arabadan beklediklerim (Haliyle parasına göre):
--Sanayiyle beni çok uğraştırmayacak ve yolda bırakmayacak bir araba
--Nispeten tip olarak düzgün bir araba
Baktığımda bu fiyatlara daha çok Albea, Lada Vega araçlarını çok gördüm. Bir tane de 280k ya ağır hasarlı ama tamamen yenilenmiş ve muayeneden geçmiş bir Opel Astra Sedan 1.3 CDTI Enjoy buldum ama tabii ne kadar sağlıklı olur o konuda bir fikrim yok.
Yaşım 18 ve buna göre araba önermenizi istiyorum yani Broadway, Tofaş tarzında bir araba almak değil amacım.
Görüp bilgisi olan abilerim, ablalarım, kardeşlerim yorumlarını bırakırsa çok memnun olurum.
Son düzenleme: